BEBE I MAME

Slavne trudnice ovih su dana bile nevjerovatno moderne

Avaz.ba

11.1.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Koja od njih je po vama najljepša?

Iako još nismo uspjeli dobro izbrojati sve bebe rođene među slavnima prošle godine, već svjedočimo nevjerovatnom valu novih "celebrity trudnica".

Ovih su se dana sve redom potrudile pokazati u najljepšem svjetlu, počevši od Zlatnog globusa gdje je zasjala Miranda Ker (Kerr), manekenka koja čeka dijete s drugim suprugom, suosnivačem Snapchata Ivanom Špigelom (Evanom Spiegelom), a i iz prvog braka s glumcem Orlandom Blumom (Bloomom) ima sina Flina (Flynna). 

Oči su bile uprte i u najljepšu kućanicu Evu Longoriju, koja je u svom trećem braku s biznismenom Žoseom (Joseom) Antoniom "Pepe" Bastonom konačno dočekala svoju prvu trudnoću koja joj, bez sumnje, zaista lijepo stoji. 

A i u danima uoči Zlatnog globusa slavne trudnice nisu bile besposlene, prenosi Index.hr.

Kloi Kardašian (Khloe Kardashian) bila je gošća u Džimi Kimel (Jimmy Kimmel) Live Show, a obukla je kratku crnu haljinu koju je, do snimanja, prikrila svijetlim balonerom. 

Pokazala se i najdraža mama među slavnim mama, trudna Krisi Teigen (Chrissy Teigen) koja se sa suprugom Džon Ledžendom (John Legend) pojavila na 11. dodjeli nagrada The Art of Elysium's te ponosno pokazala svoj trbuh. 

A iako još uvijek ne može istaknuti trudnički trbuh kao Krisi, trbuščić je prvi put javno otkrila i vojvotkinja od Kembridža (Cambridgea), iako treće kraljevsko dijete treba roditi već u aprilu.

Od slavnih trudnica podsjećamo i na slavnu Victorijinu anđelicu Kendis Svenpol (Candice Swanepoel) koja je objavom na Instagramu pokazala koliko će joj 2018. godina biti lijepa i blagoslovljena.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.