Foto: Instagram

Liriana ima samo tri godine, a već je prava majstorica šminkanja

Avaz.ba
13.01.2018 16:23
A
A
A

Liriana Dilan je trogodišnja djevojčica koja pravi simpatična mejkap videa. Iako ima samo tri godine, ova djevojčica je prava majstorica šminkanja.

Ona poput pravit bjuti blogerica i vlogerica u svojim tutorijalima koristi poznate palete šminke, kao što je ona brenda Huda Beauty, i snima videa svog šminkanja. 

Kad vidite njenu konačnu fotografiju pomislit ćete da je našminkao profesionalac, ali s obzirom da cijeli postupak šminkanja snima, znamo kako je sama Liriana osmislila svaki svoj mejkap.
 • Instagram
  Instagram

Videa objavljuje njena mama Suela (Suella), a ljudi su na internetu počeli osuđivati mamu jer misle kako je curica premala za šminkanje i nanošenje nepotrebnih hemikalija na sebe, piše Pop Sugar. 

Suela je na brojne negativne komentare napisala: 

“Moja se kćer ne šminka svakog jutra. Ona se jednostavno voli igrati šminkom s vremena na vrijeme i nemam problema s time da joj to dopustim, s obzirom da smo sve to radile kad smo bili male”, napisala je mama.

 • Instagram
  Instagram

Bez obzira na niz loših komentara, bilo je i onih punih podrške. Onih kojima su se svidjele transformacije male Liriane i koji su se zabavljali gledajući video.

 • Instagram
  Instagram

Više o:

Liriana Dilan