PROBLEMI SLAVNIH

Dominic Vest o skandalu koji je potresao njegov brak: Osjećao sam se užasno

Nastala medijska bura nakon što je fotografiran kako se ljubi sa kolegicom

Ljubavni trokut. Geo tv

Dž. R.

23.4.2024

Dominik Vest (Dominic West), popularni glumac iz serije "Kruna" osvrnuo se na jedan težak period kroz koji je prošla njegova porodica.

Medijska bura

U intervjuu za The Sunday Times, Vest je govorio o tome kako su se on i njegova supruga, dizajnerica Keterin Fidžgerald (Catherine Fitzgerald), nosili s medijskom burom koja je nastala nakon što je fotografiran kako ljubi svoju kolegicu Lili Džejms (Lily James) 2020. 

- Oklijevam govoriti u ime svoje žene jer je očito bilo užasno, posebno za nju - rekao je Vest na pitanje ima li dobrih stvari u njegovom "trenutku sramote". 

On je dodao da se ponekad šale s tim i prisjetio se kako su njih dvoje pronašli humor u novinskim izvještajima koji su pratili svaki njihov korak, rekavši da su prikazivali ​​zajedništvo svaki put kad bi izašli vani.

- Bilo je to jako stresno za moju suprugu i moju djecu, ali bilo je i lakših trenutaka. To je bilo najbolje što je proizašlo iz toga, stvarno - rekao je glumac.

Pokazali zajedništvo

Vest i Fidžerald bili su u braku 10 godina u vrijeme kada je on viđen u Rimu kako se ljubi s Džejms, svojom kolegicom iz BBC-jeve miniserije The Pursuit of Love, a Daily Mail je čak izvijestio da Vest na fotografijama ne nosi svoj vjenčani prsten.

Nekoliko dana nakon što su fotografije objavljene, bračni par, koji ima troje djece, javno su pokazali zajedništvo pozirajući novinarima i ljubeći se ispred svoje kuće u Londonu. Također su predali paparazzima potpisanu i rukom napisanu poruku na kojoj je pisalo da je njihov brak jak i još uvijek su zajedno. 

Džejms je odbila javno govoriti o incidentu kada su je novinari upitali o tome. 

U svom novom intervjuu za Sunday Times, 54-godišnji glumac, koji je glumio princa Čarlsa (Charles) u vrijeme njegovog razvoda od princeze Dajane (Diane) u seriji Kruna, također je priznao da mu je iskustvo s time da je bio u središtu skandala dalo vrlo dobro razumijevanje onoga kroz što je Čarls prošao.

- Postoji taj užasan, leden trenutak kada se nešto otkrije o tebi. Mislim da svatko može razumjeti kakav je to osjećaj. Taj osjećaj užasa nije nešto na što ste navikli - rekao je Vest.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.