ALARMANTAN TREND

Repericu Niki Minaž fan gađao tokom koncerta: Ona mu žestoko uzvratila

Premda je nakratko prekinula nastup, koncert je ipak održala do kraja, ali se udaljila s tog dijela pozornice

Reperica Niki Minaž. Instagram

E. Ag.

23.4.2024

Na muzičkim koncertima u porastu je alarmantan trend. Naime, brojni fanovi bacaju predmete na pozornicu dok izvođači nastupaju, a reperica Niki Minaž (Nicki Minaj) posljednja je žrtva.

Tokom subotnjeg koncerta u Detroitu, koji je održala u sklopu svoje svjetske turneje Pink Friday 2, neko je narukvicom gađao repericu dok je izvodila pjesmu Starships. Reperica ju je izbjegla jer se sagnula, a onda ju podignula i bacila nazad u publiku.

Ne zna se je li pogodila nekog u publici, ali čini se da ovaj potez fana pjevačicu prilično razljutio. Premda je nakratko prekinula nastup, koncert je ipak održala do kraja, ali se udaljila s tog dijela pozornice, piše Index.hr.

Ovo nije prvi put da je neki izvođač tokom koncerta napadnut predmetom koji je bacio preuzbuđeni fan.

 U junu prošle godine Bibi Reksu (Bebe Rexha) je fan pogodio mobitelom u lice, nakon čega se od bolova srušila na pozornicu, a kasnije je pokazala modricu ispod oka koju je zadobila od udarca.

U julu 2023. Hari Stajls (Harry Styles) je pogođen u oko predmetom koji je bacio fan tokom njegovog koncerta u Beču. Pjevač je viđen kako se previja od boli i drži se za lice dok je odlazio iza pozornice. Istog mjeseca, reper Lil Nas X zamalo je pogođen seksualnim pomagalom dok je nastupao u Švedskoj. Također, nedavno je fan pjevačicu Oliviju Rodrigo udario buketom cvijeća u glavu tokom koncerta u Njujorku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.