Blago vama ako ga imate uz sebe: Ovaj znak ne zna za nevjeru

Avaz.ba
12.08.2017 11:48
A
A
A

Od svih horoskopskih znakova, Rakovi teže da ostvare emotivan odnos pun ljubavi, sigurnosti i podrške. U njihovoj vezi nema mjesta preljubi, te im ne pada na pamet da švrljaju sa strane.

Sa druge strane, Rak nikada neće biti u potpunosti sretan dok ne ostvari duboku emotivnu vezu, a kada se zaljubi uvijek razmišlja na dugoročne staze.

Njemu je potrebna osoba sa kojom će moći da ima topao dom i porodicu, a imajte u vidu da se mnogo daje u vezi, ali isto toliko i traži.

Rak žudi za pažnjom, želi da mu se dokazuje ljubav, a on će je vrati trostruko. Kada je riječ o problemima u vezi, nikada ih ne gura pod tepih, već ih rješava otvorenim razgovorom.Ni ne pomišlja na preljubu kao ‘metodu’ rješavanja problema zato što je odan do samog kraja.

Rakovi kriju složenu emotivnu strukturu i duboke unutarnje doživljaje. To su ljudi koji su sazdani od snažnih osjećaja i koji duboko proživljavaju sve što se oko njih događa.

Ćutljivi su, oprezni i tajanstveni. Većina ih se ne brine i ne plaši toliko za sebe koliko za svoju porodicu, a naročito za djecu.