SVAKODNEVNICA

Instagram zvijezda od malih nogu: Ima tri godine i 150.000 pratilaca

Instagram

Avaz.ba

14.12.2017

Mili-Bela Dajmond (Millie Belle Diamond) ima svoj dvorac, zarađuje i do 500 dolara po postu, ima armiju vjernih pratilaca na Instagramu, ne može da se odbrani od fanova. To je realnost za ovu trogodišnju djevojčicu iz Australije.

Dvorac joj je napravio tata, a njegova vrijednost je oko pet hiljada australijskih dolara.

Za izgradnju mu je bilo potrebno tri mjeseca, a mama je učestvovala u dekoracijama. Čak je sama krečila kuću za svoju mezimicu.

Mili-Bela u kući ima televizor, DVD plejer, kristalni luster i klavir za bebe. Cijeli dizajn je vodootporan, a ima čak i krevet na sprat i baštu sa ružama.

Mili u svojoj palati ima veliki televizor na kojem gleda crtane, ima lijepu fotelju, dlakavi tepih, ormarić sa ogledalom za šminkanje, kristalni luster, mali bijeli pijano, veliko zvonce na vratima, tegle s cvijećem ispred kućice.

- Mili je jako sretna. Ona je apsolutno obožava - rekla je za "Daily mail" njena majka Schye Fox.

Inače, djevojčica ima i ormar prepun modnih komada na kakvim bi joj mnoge odrasle žene pozavidjele. Kad su roditelji počeli da objavljuju njene fotografije na Instagramu, mnogi poznati brendovi počeli su da joj poklanjaju stvari, a sve češće dobija i novac za postove.

Ove godine je prošetala i modnom pistom na Nedjelji mode u Njujorku, a Mili ima i svoj brend "MBD Label".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.