TRUDNOĆA I POROD

Prošla su vremena trudničkih haljina

"Bebe i mame"

17.3.2018

Trudnoća je jedno od najljepših perioda u životu žene. Činjenica je kako trudnice zrače nekim posebnim sjajem i ljepotom. No, prošla su vremena širokih trudničkih haljina i tregeršlusa.

Nema niti jednog pametnog razloga zbog kojeg bi trudnicama trebalo uskratiti da i u trudnoći nastave odijevati ono što vole. Jedino na šta proizvođači obraćaju pažnju pri izradi trudničke mode je kroj. On mora biti prilagodljiv trbuščiću koji iz mjeseca u mjesec raste.

Kada osjetite da više ne možete zakopčati omiljene traperice, stiglo je vrijeme za ulaganje u kvalitetne i udobne trudničke hlače. Takve obično imaju u pojasu elastičnu traku (platneni umetak) koji se širi zajedno s vašim trbuhom i to je jedino što ih razlikuje od "običnih" hlača.

Možda će vas koštati malo više, ali sigurno ćete osjetiti razliku. Osim toga, dovoljan vam je samo jedan dobar, klasičan model koji možete kombinirati u raznim prilikama i varijantama. Po istom principu funkcioniraju i trudničke suknje.

Kod odabira topića ili košulje birajte boje i dezene koji vam se i inače najviše sviđaju. Nema pravila. Najbitnije je da se dobro osjećate u onome što nosite. Topići mogu biti uski, ako želite naglasiti trbuh, ili rezani ispod prsa ako želite malo komoditeta za trbuh.

Najudobnije ćete se osjećati u prirodnim materijalima (pamuk, viskoza).

Ako želite malo iskočiti iz uobičajenih okvira, potražite majice s neobičnim natpisima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.