M:TEL

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Budite online gdje god da krenete i opušteno komunicirajte tokom predstojećih praznika

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije. m:tel

Marketing

30.4.2024

Planirate li da praznike provedete izvan zemlje? Bez obzira koju destinaciju odaberete za vaše praznično putovanje, sa sobom obavezno ponesite i m:tel roming tarifne opcije i komunicirajte bez brige o roming troškovima.

m:tel vam nudi veliki broj različitih roming tarifnih opcija za neometanu komunikaciju za gotovo sve zemlje svijeta, a koje vam omogućavaju da ostanete povezani sa svojim najdražima. Minute za roming razgovore dostupne su vam za Evropu, Australiju, Kanadu i SAD, a roming tarifne opcije za internet još su raznovrsnije pa tako internet možete da ponesete u sve zemlje regije zapadnog Balkana, Evropu, SAD, Kinu, Tursku, Tunis, Egipat, Tanzaniju…

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije. m:tel

Vaše je samo da na osnovu destinacije i broja dana koju provodite izvan matične mreže, odaberete vama najatraktivniju tarifnu opciju, a mi ćemo se bez obzira da li ste prepaid ili postpaid korisnik, potruditi da vaše putovanje učinimo što prijatnijim i da vam omogućimo da se fokusirate na istraživanje i kreiranje neprocjenjivih uspomena sa putovanja.

Takođe vas podsjećamo i na to da ukoliko još uvijek niste, prije odlaska na put u bilo kojem m:tel prodajnom mjestu zamijenite svoju staru 3G SIM karticu za novu 4G, jer sve više telekom kompanija u zapadnoj Evropi i svijetu ukida 3G mobilne mreže i podršku za 3G mrežni standard za prenos podataka. To, praktično, znači da je u tim zemljama korišćenje mobilnog interneta moguće samo u 4G mreži.

Aktivaciju roming tarifnih opcija možete da izvršite putem sajta, aplikacije m:GO, portala Moj m:tel ili putem servisa Moj meni *100#. Izaberite m:tel i uživajte u bezbrižnom putovanju širom svijeta!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.