RATU SKROJI KAKO TI STOJI

ASA Banka predstavlja stambeni kredit uz fleksibilnu otplatu: Ratu skroji kako ti stoji!

Ispred vas je novo poglavlje života – kupovina stana, koja sa sobom gotovo uvijek donosi brojna pitanja. Pitate se zašto

ASA Banka predstavlja stambeni kredit uz fleksibilnu otplatu: Ratu skroji kako ti stoji!. ASA Banka

Marketing

16.5.2024

Ispred vas je novo poglavlje života – kupovina stana, koja sa sobom gotovo uvijek donosi brojna pitanja. Pitate se zašto. Pa jednostavno zato što iz ASA Banke donose novi stambeni kredit, koji pred vas stavlja samo jednu dilemu: Šta je bolje, manja ili veća rata u prvih pet godina otplate? A da biste imali ovu dilemu nije nužno da budete klijent ASA Banke.

Iako se čini nestvarno, ovaj put je to realnost. Naime, novi stambeni kredit ove banke vam nudi opciju da sami odabirete veličinu rate u prvih pet godina otplate prema vlastitim preferencijama. To znači da možete birati između manjih rata u prvih pet godina i većih rata kasnije ili obrnuto.

Stoga, novi slogan kampanje "Ratu skroji kako ti stoji", kroz koju nas vode šarmantne Arma Tanović i Minka Muftić, savršeno opisuje fleksibilnost koju ovaj inovativni proizvod ASA Banke donosi.

“Kao domaća banka pažljivo pratimo potrebe naših sugrađana i u skladu s našom misijom sada predstavljamo novi stambeni kredit s fleksibilnim planom otplate koji klijentima omogućava da na sebi svojstven način kreiraju finansijske planove za budućnost. Odlučili smo se za slogan 'Ratu skroji kako ti stoji' kako bismo naglasili važnost prilagodljivosti i personalizacije u našem pristupu”, rekla je Aida Mušić, direktorica Sektora za poslovanje s fizičkim licima i poduzetnicima ASA Banke.

Naravno, tu su i dodatne pogodnosti koje će vas oduševiti, pa tako ako odaberete ovaj stambeni kredit možete dobiti do čak 20.000 KM nenamjenskih sredstava za slobodnu potrošnju.

Također, ASA Banka organizuje i nagradnu igru od 15. maja do 15. augusta 2024. godine. Svi koji se odluče za ovaj stambeni kredit imaju priliku osvojiti električni bicikl Ruff cycles, savršeno prijevozno sredstvo koje ne zagađuje okoliš.

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu ASA Banke.

Više informacija pogledajte na: https://www.asabanka.ba/stanovnistvo/gotovinski-krediti/stambeni-stambeni-zamjenski-kredit/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.