STRAŠAN SLUČAJ

Imala je 14 godina kada je na zverski način ubila baku: Sara je osmi put puštena na slobodu

Nakon što ih je pozvala na šolju čaja, one su je ismijavale, polivale je šamponom i sjekle joj noge nožem

Dejvi: Imala 14 godina kada je ubila baku. Instagram

D. H.

27.4.2024

Tinejdžerka ubica koja je mučila baku i bacila njeno tijelo u kanal je puštena na slobodu, uprkos tome što je sedam puta prije toga vraćana u zatvor, javlja Daily Mail.

Sara Dejvi je imala 14 godina kada je 1998. sa drugaricom pretukla i ubila Lili Lili (71), u njenoj kući u Feilsvortu, Velika Britanija

Ismijavale je i polijevale je vodom

Dejvijeva - sada jedna od najozloglašenijih mladih ubica u Britaniji - i njena drugarica su se sprijateljile s usamljenom Lili u njenom domu.

Nakon što ih je pozvala na šolju čaja, one su je ismijavale, polivale je šamponom i sekle joj noge nožem. Njeno tijelo je bačeno u kantu za smeće prije nego što su je gurnuli niz ulicu i prevrnuli u kanal.

Začepile su joj usta tako čvrsto da su joj lažni zubi gurnuti u grlo, zbog čega se baka ugušila. Ram sa fotografijom njenog sina kao bebe je bačen u kontejner. Par je potom preuzeo njenu kuću, obavljajući stotine poziva sa njenog telefona i koristeći pare od njene penzije da kupe čips i čokoladu.

U šminkerskoj odjeći

Dejvijeva - sada u kasnim 30-im godinama - bila je 1999. godine zatvorena na neodređeno zbog ubistva za koje je sudija rekao da je "neopisiv zločin".

Daily Mail otkriva da je puštena iz zatvora 23. marta nakon odluke odbora za uslovni otpust.

Dejvijeva je više puta kršila uslove za puštanje na slobodu. Prvi put je puštena u martu 2013. godine, ali je od tada čak sedam puta vraćana iza rešetaka i ponovo osloobađana.

Dejvijeva, koja se tokom vremena u zatvoru mogla videti u šminkerskoj odjeći i glamuroznim odevnim kombinacijama, sada je slobodna.

Čak je uživala u noćnim izlascima i odlascima u kupovinu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.