BEBE I MAME

Kćerka Serene Vilijams sa četiri mjeseca već je postala zvijezda popularnog časopisa "Vogue"

Instagram

Avaz.ba

11.1.2018

Najmlađa "ženica" koja se pojavila na naslovnici popularnog modnog časopisa "Vogue" je kćerkica slavne teniserke Serene Vilijams (Williams).

Malena Alexis Olympia Ohanian Jr. je prvog dana ove godine napunila četiri mjeseca. 

Na naslovnici su zasjale obje, mama Serena odjevena u pripijenu crvenu haljinu i malena odjevena u najobičnijem beba izdanju - u bijelom bodiju, s golim nogicama. 

Instagram

Naslovnica tog izdanja koje će izaći u februaru najavljuje i veliki intervju sa Serenom, u kojem se raspričala o zdravstvenim komplikacijama koje je doživjela nakon poroda te lijepim, ali i teškim trenucima majčinstva.

- Ponekad se stvarno osjećam nemoćnom i pomislim da nekad jednostavno više ne mogu. Jednostavno, nekad mi se pojavi taj negativan stav, taj negativan osjećaj, ali to je valjda dio mene. Rijetko ko priča o teškim trenucima, o pritiscima i stresu koje mame osjete svaki put kad beba zaplače. Ne znam koliko se sam se puta već tako slomila ili se naljutila kad nije prestajala plakati, a onda me obuzeo onaj čudan osjećaj krivnje kad sam sama sebi morala objasniti da se ne bih smjela osjećati tako tužnom kad zapravo imam tako divno dijete. Te su emocije stvarno nevjerovatne - ispričala je u intervjuu za Vogue, a kako njegovo izdanje tek čeka svjetlo dana, Serena je svoje fanove o svemu već sada obavijestila putem društvenih mreža. 

Instagram

No nije propustila naglasiti još nešto, a tiče se upravo naslovnice.

- Kad sam nas prvi ugledala na gotovoj naslovnici, krenule su mi suze. Sve njihove naslovnice su posebne, ali osjećaj da sam ove trenutke podijelila sa svojom kćeri, to neću nikada zaboraviti - rekla je i dodala da žene i danas često uče kako ne smiju imati velike snove, poput muških, ali njoj je baš zato drago što je dobila kći. 

- Želim je naučiti da granice ne postoje - izjavila je ovom zgodom, a osim naslovne fotografije intervju obiluje i drugim zanimljivim fotografijama koje je snimio poznati fotograf Mario Testino.

Osim njih dvije, na snimanju su bile i Serenine sestre i majka te naravno, njen novopečeni suprug i otac malene Alexis Olympije, Alexis Ohanian, javnosti poznat i kao osnivač Reddita.   

Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.