BEBE I MAME

Je li ovaj proizvod siguran za dijete?

Avaz.ba

12.1.2018

Može li išta na ovom svijetu (internetu) proći bez da se neko nepoznat ne zabrine za nečiju budućnost ili su sumnje i bojazni opravdani, pogotovo kad je riječ o djeci i njihovoj sigurnosti?

Naime, čini se da, kad su djeca u pitanju, nikada i ništa nije dovoljno sigurno i da opasnosti prijete doslovno iz svega.

Tako su i ovu ležaljku/ljuljačku mnogi roditelji odmah proglasili jako opasnom za dijete zbog konopa koji prijete jer bi se dijete moglo lako zadaviti.

Znamo za slučajeve djece koja su se ugušila trakama od roleta, znamo i da opasnosti za djecu doslovno prijete iz svakog ugla doma, ali je li doista baš sve toliko opasno?

Kako uopće živjeti sa saznanjem o toliko opasnih rizika koji prijete, čak i kod ovakve naoko slatke ležaljke za dijete?

Jesu li u pravu roditelji koji su se naježili vidjevši ovaj prizor ili su ipak u pravu oni koji kažu da je s djecom uvijek potreban pojačan oprez te je jedino jamstvo sigurnosti kad mama i tata ne puštaju dijete iz vida, prenosi Index.hr.

Tek tada možemo reći da su proizvodi namijenjeni djeci u potpunosti sigurni jer, kako je dosta njih napisalo u komentarima ispod ovog videa, u kojima se još uvijek vodi žestoka rasprava, djeca se mogu ozlijediti igračkama s kojima se igraju, mogu pasti na ravnom podu i ozlijediti se te je jedino važno ne zamarati se toliko crnim mislima, nego uvijek biti u blizini djeteta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.