VIRALAN SNIMAK

Mama na neobičan način saopćila djeci da je opet trudna: Ovakvu reakciju sigurno nije očekivala

Sudeći prema njihovoj reakciji, oni će biti fantastični stariji brat i sestra

Divna scena brata i sestre. TikTok

E. Ag.

26.1.2024

Vijest o tome da će porodica dobiti još jednog člana starija djeca doživljavaju na različite načine. Mlađa djeca, odnosno ona koja su predškolskog uzrasta, mahom su ljubomorna kad čuju da će dobiti brata ili sestru, dok oni stariji najčešće priželjkuju mlađeg brata ili sestru. Takva vijest je emotivna po prirodi pa buduće mame se trude da pronađu pravi način da je saopće svojim najbližima.

Koverta iznenađenja

Hejli Mur (Haley Moore), kako se na TikToku predstavlja jedna mama, po treći put je u drugom stanju i odlučila je da radosnu vijest podijeli sa svojom djecom. Ona je odlučila da im na nesvakidašnji način saopći da će dobiti brata ili sestru.

Hejli je pripremila u velikoj koverti snimke ultrazvuka pa je kovertu dala starijoj kćerkici i mlađem sinu, rekavši kako ima za njih iznenađenje, piše SrećnaRepublika.

Kada su izvadili nekoliko povezanih fotografija dječak je prokomentarisao: "Je li to papir", dok je djevojčica, razrogačenih očiju, potpuno iznenađena, rekla: "Beba, imat ćemo novu bebu?"

@halesmoore Well I think they took it okay 😍 #fyp #reaction #baby #foryou ♬ Bundle of Joy (From "Inside Out") - Benny Martin

Kada je mališan to saznao, vragolastim pogledom je pogledao u sestru, a onda u roditelje, uzevši snimke ultrazvuka ponovo u ruke.

Divna scena

- Ovo je toliko slatko! Jao - povikao je, a onda su se zagrlili on i sestra pokazujući oduševljenje.

Preslatka djevojčica je rekla kako se nada da će dobiti sestru, dok je dječak to negirao, želeći brata. Divna scena brata i sestre koji s nestrpljenjem očekuju prinovu u porodici, oduševila je ljude na ovoj društvenoj mreži, a mnoge je posebno dirnuo trenutak kada oboje gledaju jedan u drugoga, pokazujući oduševljenje i radost saznanjem da će dobiti brata ili sestru.

- „Tvoja kćerkica ima Dizni oči! Prelijepa djeca“, „Ali način na koji mlađi brat kopira sestru! Preslatko!“, “Ovo je najslađa reakcija ikada“, „Rasplakala sam se“, „Sretna beba“ - bili su neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.