NA PUTU I OSMO

Mercedes ima 30 godina i sedmero djece: "Voljela bih i dalje rađati"

Mnogi je kritiziraju zbog broja djece, ali i zbog toga što ih školuje kod kuće

Prvo dijete rodila je sa 17 godina. Instagram

E. Ag.

22.9.2023

Mercedes Lin (Lynn) iz Ajove postala je senzacija na TikToku nakon što je počela dokumentirati kako izgleda njena svakodnevica. Sa suprugom i sedmero djece živi na velikom imanju, a trenutno je trudna s osmim djetetom. Prvo dijete rodila je sa 17 godina.

- Voljela bih nastaviti rađati, ali moram vidjeti kako će proći moj osmi carski rez - rekla je u jednom videu.

@mercedeslynnnn7 Replying to @nicolastephenson #largefamily #bigfamily #pregnant #pregnancy #expecting #csection #csections #csectiondelivery #csectionrecovery #csectionmom #moms #momsoftiktok #momtiktok #momtok #momlife #momsupport #momencouragement #mercedeslynn ♬ WANNABE X SATISFACTION BY ALTÉGO - ALTÉGO

Mnogi je kritiziraju zbog broja djece, ali i zbog toga što ih školuje kod kuće, prenosi Index.hr.

- Čak su mi i ljudi koje poznajem rekli da će moja djeca zbog svega toga patiti. Smatram da samo roditelj može zadovoljiti potrebe svog djeteta. I želim da suprug i ja imamo najveći utjecaj na našu djecu – kaže Mercedes.

@mercedeslynnnn7 Replying to @tinylivingtichotas #csection #csections #csectiondelivery #csectionrecovery #csectionmom #largefamily #bigfamily #birth #moms #momsoftiktok #momtok #momlife #momsupport #momencouragement #mercedeslynn ♬ original sound - Trendyrics

Onima koji joj pišu da se „prestane razmnožavati“ poručuje da se pobrinu za vlastiti život prije nego što odluče kritizirati druge.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.