RAZLIKA U VISINI

Pogledajte par koji je zaludio TikTok: On je džin, a ona patuljak

Nju na TikToku prati više od 8 hiljada osoba

Dilan i Bruk. PRINTSCREEN / TIKTOK

A. O.

19.11.2022

Popularna TikTokerka Bruk Dostilio (Brooke Dostillio) i njen dečko košarkaš Dilan Peinter (Dylan Painter) redovno objavljuju videosnimke na ovoj društvenoj mreži. Međutim, pažnju brojnih korisnika privukla je upravo razlika u njihovoj visini.

Par je u vezi od početka 2020. godine, a ističu kako njima ne smeta razlika u visini, već ističu kako su savršeni zajedno jer se "suprotnosti privlače".

Nju na TikToku prati više od 8 hiljada osoba. 


@brookedostillio 😂😂 #voiceover #chocolate #couplecomedy #couplejokes #fypシ #heightdifferencecouples #PetSmartMadeMeBuyIt ♬ original sound - brooke

"Prilično smo se navikli na razliku u visini. Ja sam veoma niska pa su mi svi visoki, a DIlan je toliko visok da su njemu svi niski, tako da nam to nije bitno - kaže Amerikanka Bruk o njihovom zajedničkom životu.

"Hahahah crkla sam", "Tako smiješno", uslijedio je niz komentara korisnika koji su se nasmijali. 

@brookedostillio ♬ BILLIE EILISH. - Armani White

- Ljudi obično komentiraju ovu razliku, a uglavnom govore svašta Dilanu jer je neobično visok. Na društvenim mrežama uvijek pitaju kako seks funkcionira i mijenja li naša razlika u visini našu intimu, što nije. Ali nama je to stvarno smiješno, znali smo da će drugi pričati o našoj vezi i davati takve komentare - rekla je ona. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.