DJECA...

Mama iznenadila sina izletom u ''Disneyland'', ali ovakvu reakciju nije očekivala

Umjesto sreće i oduševljenja, dječak je bio vidljivo uzrujan

Disneyland. Wikipedia

M. Z.

8.9.2023

Iako većina roditelja vjeruje kako je izlet u ''Disneyland'' nešto što će svako dijete oduševiti, reakcija dječaka Endrua (Andrew) iznenadila je većinu korisnika na društvenim mrežama. Njegova kuma, koja na TikToku objavljuje pod imenom @vanessitaa92, podijelila je video koji je u kratkom vremenu postao viralan, a vrlo je jasno i zašto.

@vanessitaa92 That first time i heard a kid say they hate disneyland 😂 #disneyland #notafan #disneyhate #moody #godson #funny #loveandhaterelationship #disneyadventures ♬ original sound - Vanessitaa92

Naime, mama i prijateljica žene koja je ovaj snimak odlučila objaviti željela je iznenaditi svog sina izletom u ''Disneyland'', ali ovakvu reakciju definitivno nije očekivala. Umjesto sreće i oduševljenja, dječak je bio vidljivo uzrujan, piše Index.hr.

- Zašto si me dovela ovdje? Mrzim ovo mjesto - rekao je u videu kada ga je mama pitala zašto je nezadovoljan. U komentarima se odmah javilo mnogo roditelja koji su u ovoj neobičnoj reakciji prepoznali i svoje mališane.

''Ovakav je tačno moj sin. Na mjestima gdje bi sva ostala djeca doslovno poludjela od sreće, on nikada ne uživa. Saosjećam s tobom'', jedan je od takvih komentara. No, našli su se i oni roditelji koji su rekli kako je dječak samo razmažen.

''Umjesto da bude zahvalan, on se ovako ponaša. Razmaženo'', napisala je jedna mama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.