HEDONIZAM I RENESANSA

Zavirite u vilu Dženifer Lopez na Bel-Eru vrijednu 42,5 miliona dolara

Prema detaljima koje su objavili agenti za nekretnine, ova vila slavne dive dolazi s otvorenim amfiteatrom za kućne koncerte

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+11
M. Z.

9.2.2023

Prema detaljima koje su objavili agenti za nekretnine, ova vila slavne dive dolazi s otvorenim amfiteatrom za kućne koncerte, zelenilom, bazenom, kućom za goste i pješčanom plažom…

Uprkos planovima za renoviranje, Dženifer Lopez (Jennifer) je odlučila da umjesto toga proda svoje imanje na Bel-Eru, a ako ste voljni da potrošite ogromnih 42,5 miliona dolara, baš vi možete biti novi vlasnik njenog nekadašnjeg doma.

Beskonačni bazen

Glumica i pjevačica prodaje vilu francuskog kantri stila koju je kupila 2016. godine od kolege Sele Vord, prvi je objavio ''Volstrit žurnal''. U to vrijeme, Lopez je potrošila 28 miliona dolara na imanje u Kaliforniji - tako da će ostvariti zapanjujući profit ako kojim slučajem dobije traženu cijenu. Prostor od osam hektara uključuje glavnu kuću sa devet spavaćih soba, vikendicu za goste, beskonačni bazen i zelenilo. Osim toga, imanje ima veliko jezero sa vlastitom pješčanom plažom i otvorenim amfiteatrom za 100 osoba. Možda je pjevačica održala jedan ili dva nastupa kod kuće? Ne bismo se iznenadili.

Izobilje bijele boje

Rezidencija, koju je prvobitno izgradio arhitekta Semjuel Marks, dobiva svoju evropsku prednost od teksturiranog kamena, cigle i obnovljenog drveta. U enterijeru, životni prostori imaju više osjećaj moderne seoske kuće. Zamislite izobilje kremasto bijele boje, izloženih greda na plafonu, čeličnih prozora i rustičnih akcenata... Na glavnom nivou, naći ćete porodičnu sobu i dnevni boravak dvostruke visine sa vlastitim barom i kaminom. Tu je i svečana trpezarija, pored profesionalne kuhinje opremljene ugrađenim dijelom za doručak i elegantnim lusterom.


Luksuzna rezidencija. Rob Report / Tyler Hogan / Printscreen

Naravno, ova vila dolazi sa svojim dobrim dijelom zavidnih pogodnosti. Ovdje ćete naći sobu za masažu, kuću za goste koja služi kao teretana i prostoriju za projekcije sa 30 sjedišta sa filmskim posterima iz filmskih portfelja bračnog para. U dvorištu imate mogućnost da sjedite oko ložišta, da se brinete o organskom povrtnjaku ili da se družite u paviljonu za zabavu. 

Luksuzna rezidencija. Rob Report / Tyler Hogan / Printscreen

Naravno, primarni apartman u kojem je „Benifer“ proveo svoje vrijeme nije ništa drugo do spektakularan. Ustvari, on sačinjava svoje vlastito krilo zajedno s bibliotekom, njegovim i njenim garderoberom i kupatilom. Ako treba da izađete na zrak ili želite da se zagledate u okolno zelenilo, privatna uređena terasa bi trebalo da odgovori na sve vaše potrebe. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.