NEOČEKIVANA REAKCIJA

Urnebesan snimak psa koji je dobio cipelice: Vlasnica je samo željela da mu zaštiti šapice

Preslatka kujica i njena spontana reakcija je „nagrađena“ s gotovo pola miliona sviđanja samo na Instagramu

Medi nije znala kako da se ponaša. Instagram

E. Ag.

24.12.2023

Vlasnici pasa trude se da na svaki način ugode svojim ljubimcima i zaštite ih koliko god mogu. Tokom zime većina pasa ima problem s hladnoćom, pa često mogu da zarade i promrzline na šapama ukoliko su dugo bili na snijegu i ledu. Da bi to spriječila, vlasnica dva lovačka psa odlučila je da svojim ljubimcima kupi cipelice.

Kako se vidi na snimku koji je postao hit na internetu, ona je obula cipelice svojoj kujici po imenu Medi, ali nije očekivala urnebesnu reakciju svog ljubimca. Ona uopće nije shvatala, a sudeći po njenoj reakciji ni navikla na ovakvu vrstu zaštite za šape, pa nije ni znala kako da se ponaša. Umjesto da normalno hoda, Medi je odlučila da joj je lakše da umjesto na četiri hoda na dvije noge.

Urnebesni snimak do suza je nasmijao sve korisnike Instagrama, koji nisu mogli da vjeruju kako se Medi ponaša. Preslatka kujica i njena spontana reakcija je „nagrađena“ s gotovo pola miliona sviđanja samo na Instagramu, piše SrećnaRepublika.

- „O, moj Bože! Ali kako silazi niz stepenice na dvije noge“, „Ovo je fenomenalno! Hvala ti, Medi, uljepšala si mi dan“, „Poslije kažu kako je nama ženama lako. I ja se ovako osjećam kad obujem visoke potpetice“ – samo su neki od komentara.

Inače, kako je u svojim brojnim postovima objasnila vlasnica ovog psa, ona ima dvije prelijepe ženke lovačkog psa Medi i Sofi.   

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.