BIO JE TUŽAN

Raznježilo mnoge: Pas ostao sam kod kuće pa pokušao utješiti sam sebe

Mnogi svakodnevno ostavljaju pse kod kuće kada idu na posao, no jeste li se ikada zapitali šta oni rade kada su sami i kako se osjećaju

Spavao je s vlasnikovom patikom. Reddit

M. Z.

21.2.2024

Psi zaista mogu promijeniti vaš svijet i svi bismo učinili sve kako bismo bili sigurni da se prema našem četveronožnom prijatelju dobro postupa. Ali jedan je vlasnik obećao da više nikada neće ostaviti svog psa samog kod kuće nakon što je vidio snimak nadzorne kamere u kojem se vidi kako pas pokušava utješiti sam sebe, piše Mirror.

This surveillance camera catch the moment a dog took his owner shoe and sleep beside this showing how much he miss his owner meanwhile he was at work.
byu/Salty_Distribution84 inaww

Nikada nije lijepo ostaviti svog psa samog kod kuće, a ovaj video koji izaziva suze na oči prikazuje usamljenog psa kako ide po cipelu svog vlasnika da bude pokraj njega jer mu je nedostajao vlasnik koji je bio na poslu.

Isječak koji je podijeljen na Redditu je naslovljen: "Ova nadzorna kamera uhvatila je trenutak kada je pas uzeo vlasnikovu cipelu i zaspao pokraj nje pokazujući koliko mu nedostaje njegov vlasnik dok je bio na poslu."

Video je brzo postao viralan, a mnogi ljudi su pohrlili u komentare objave. Jedna osoba je napisala: "To mi je malo slomilo srce! On samo želi da neko bude s njim", dok je druga napisala komentar iz perspektive psa: "Dragi dnevniče, moj najdraži čovjek ponovo je nestao bez traga. Sve što mi je ostalo od njega jest cipela koju sam odnio na kauč da s njom spavam i sjećam ga se...", piše Večernji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.