POZNATA I CIJENA

Tudor i Dejvid Bekam lansiraju zajednički sat: U javnosti će biti u ograničenoj seriji

Poklapajući se s najavom o saradnji s klubom iz MLS-a, Tudor je predstavio ograničeno izdanje Black Bay Chronogaph u prepoznatljivoj rozoj boji tima

Bekam: Roza boja postala sinonim Intera iz Majamija. Instagram

E. Ć.

11.4.2024

Tudor Watch, švicarski proizvođač satova, najavljen je kao zvanični mjerač vremena Intera iz Majamija, kluba čiji je vlasnik Dejvid Bekam (David Beckham).

Inače, Bekam je ambasador brenda švicarske kompanije satova još od 2017. godine. Poklapajući se s najavom o saradnji s klubom iz MLS-a, Tudor je predstavio ograničeno izdanje Black Bay Chronogaph u prepoznatljivoj rozoj boji tima.

Roza je postala sinonim za Inter iz Majamija čiji dres nose Lionel Mesi (Messi), Luis Suarez, Serhio Buskec (Sergio Busquets).

Prema zvaničnom sporazumu, logo Tudor brenda će se pojaviti oko Inter Majamija, na kome će se svuda nalaziti i satovi brenda Tudor.

Novo lice Black Bay Chrono nosi "rozi dres" Inter Majamija, a ovaj model zadržava tipičan militaristički izgled.

Roza boja je u kontrastu sa crnim podbrojčanicima i okvirom od anodiziranog aluminijuma. Sat pokreće interni kalibar MT5813 i ima kućište od nehrđajućeg čelika prečnika 41 mm.

Sat dolazi sa odgovarajućom narukvicom sa T-Fit kopčama sa pet karika.

Kako je najavljeno, sat će u početku nositi svi fudbaleri Intera iz Majamija. Ovaj sat će biti dostupan u javnosti u ograničenoj seriji u cijeni od 5.575 dolara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.