NEKONVENCIONALAN ODABIR

Par otkrio tajne svingerskog stila života: Ne bi preporučili to svima

VistaWife kaže da je u sretnom braku više od jedne decenije i otkriva sve tajne svog stila života

Par otkrio tajne svingerskog stila života. SCREENSHOT/Instagram

N. H.

27.2.2023

Svingerka, poznatija pod svojim imenom na društvenim mrežama VistaWife, kaže da je u sretnom braku više od jedne decenije i otkriva sve tajne svog stila života.

Ona i njen suprug su veći dio svog braka proveli imajući seks sa drugim ljudima. Zajedno su od tinejdžerskih dana, a tek poslije pet godina su pustili nove ljude u spavaću sobu.

Od tada su istražili mnoge stvari koje idu sa ovim stilom života.

Bitna stavka je da ona i njeg suprug imaju jasna pravila za izbjegavanje neprijatnih trenutaka i ljubomore.

Ona i Gejdž su se upoznali kada je ona imala 17 godina, a vjenčali su se kada je napunila 20.

Riješili su da postanu svingeri, a ostali su iznenađeni kada su shvatili da ima još ljudi u njihovom gradu u Engleskoj koji su zainteresovani za to.

Počeli su se sastajati sa drugim parovima, a u početku su imali odnose samo u istim prostorijama. Kasnije ime došla ideja da se povremeno odvajaju.

- U jednom trenutku smo upoznali još jedan par i zamenili smo se u odvojenim sobama - rekla je ona.

VistaWife je također odlazila na solo sastanke sa muškarcima, a Gejdž je izlazio sa ženama. Ali od početka, par je uspostavio osnovna pravila koja su se vremenom razvijala. 

Na primjer, VistaWife kaže da je njoj potpuno u redu da njen muž ima seks sa drugim ženama – ali ne i da osjeća emocije prema njima.

- Ne volim intimnost i takve stvari. Ne želim emocije. Zato sam postavila pravilo da ako moj muž igra sam, mogu samo da popiju piće i onda odu u hotelsku sobu, ali on ne ostaje preko noći - objasnila je.

Gejdž voli da bude uključen u avanture svoje žene putem kamere.

Preduzimanje tih koraka znači da nema ljutnje ili povrijeđenih osjećanja.

Ako se jednom od njih ne sviđa izgled nekoga sa kim razgovaraju, može da zatraži da prestanu sa sastankom – bez ikakvog daljeg pitanja.

- Uvijek koristimo zaštitu, 100 posto zaštite, sve vrijeme - rekla je ona.

Na kraju, VistaWife i njen muž kažu da za njih svingerski život radi jer su izgradili čvrste temelje veze – ali ne bi to preporučili svima.

- Ako ne možete da razgovarate sa svojim partnerom o seksu i svojim željama i fantazijama, to neće uspjeti, jer oboje morate da budete 100 odsto u tome – zaključio je par.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.