ŠPANIJA

Helen Berger – butik hotel u najsunčanijem evropskom gradu

Hotel Helen Berger je mjesto koje će vaš boravak u srcu trećeg najvećeg grada Španije učiniti mnogo prijatnijim

Helen Berger. Instagram / Printscreen

M. Z.

19.5.2023

Ukoliko planirate posjetiti sunčanu Španiju, hotel Helen Berger je mjesto koje će vaš boravak u srcu trećeg najvećeg grada Španije učiniti mnogo prijatnijim.

Butik hotel Helen Berger s četiri zvjezdice smješten je u jednoj od najpoznatijih ulica okruga La Seu, i nemoguće ga je zaobići. Osim toga što plijeni svojom ljepotom, nalazi se u neposrednoj blizini legendarne neoklasične zgrade La Nau, najstarije zgrade Univerziteta u Valensiji.

Prestižni hotel nudi ekskluzivno iskustvo u autentičnom butik okruženju, gdje su elegancija i kvalitet promišljeni do posljednjeg detalja, ima 34 elegantno opremljene sobe koje koketiraju s pulsom grada i njegovim veličanstvenim zgradama.

Sve sobe u butik hotelu Helen Berger su osmišljene do posljednjeg detalja, dok je udobnost gostiju na prvom mjestu, o čemu svjedoči pažljiv izbor materijala i boja, kao i izuzetna hotelska ponuda. Prostrane sobe imaju udobne krevete, a gostima su na zahtjev osigurani i krevetići za bebe, TV i mini-bar i sve što im je potrebno da uživaju dok provode vrijeme u ovom čarobnom gradu.

Hotel sa četiri zvjezdice ima i restoran koji nudi ukusna jela i bogat meni koji se sastoji od najsvježijih i najzdravijih lokalnih sastojaka i zasniva se na uravnoteženoj mediteranskoj ishrani, a dostupan je 24 sata dnevno.

Posebno se ističu terase hotela koje pružaju predivan pogled na grad dok uživate u prvoj jutarnjoj kafi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.