INSPIRACIJA ZA MNOGE

Bračni par s troje djece godinu živio u šatoru: Evo šta su naučili iz tog iskustva

Hrabrost da uradite nešto van granica svakodnevnog je upravo ono što je ova porodica poduzela

Mnoge ohrabrili da sa svojim životom učine nešto van okvira "normalnosti". TikTok

E. Ag.

26.9.2023

Bračni par Bohana i Taj Geritsen dolazi iz Australije, a ono što ga čini posebnim u moru parova na društvenim mrežama jeste upravo to što su život poklonili avanturama.

Na profilu Thesimplefolk redovno postavljaju, kako bi oni nazvali - svoj "kreativni način života na putu", inspirišući na hiljade pratilaca.

@thesimplefolk_ when camp life looks like this ✨ #tentlife #letscamptogether #dreamstate #family #campinspo #belltent #roadtripaustralia ♬ original sound - bohannah

Doručak na plaži, a život u šatoru...

Mnogi maštaju o takvim jutrima, a ovaj par se s troje djece 2018. godine upustio u takav užitak. Počeli su tako što su spakovali kofere u jedan karavan iz 1981. godine, kojem su dodijelili nadimak "Sani".

Video sa više od 469.000 pregleda prikazuje par kako se grli dok se njihovo troje dece - Indijana, Arčer i Oliv, igraju u pijesku.

- Djeco, sjećate li se kada smo godinu živjeli u šatoru na plaži - bio je ispis koji je pratio video.

@thesimplefolk_ A tent for a year - would you do it?! After this chapter, I think we’ll be able to do just about anything together 🎪 #tentlife #campinspo #belltent #roadtripaustralia #tenting #campingaustralia #familytok ♬ bones_Chelsea Cutler - Chelsea Cutler

Njihova sreća i način na koji prikazuju sreću zbog ovakvog života mnoge je ohrabrio da sa svojim životom učine nešto van okvira "normalnosti".

- Život u šatoru godinu - da li biste se usudili na ovakav život? Nakon ovog poglavlja, mislim da smo spremni da sve radimo zajedno - stoji u opisu ovog videa, prenosi Ona.rs.

@thesimplefolk_ Might not be everyones dream but it’s pretty damn good 💛 #photography #contentcreator #ugcjourney #childhood #traveltok #camplife #roadtripaustralia ♬ original sound - bohannah

Ostali videi na njihovom profilu prikazuju sve detalje njihovog zanimljivog života. Skoro 50.000 pratilaca uživa u njihovim pričama, a ni u komentarima ne oklijevaju da ih pohvale.

- Vrlo inspirativno. Ko zna, možda je ovo moj poziv - pisalo je u jednom komentaru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.