RAST & RAZVOJ

Liriana ima samo tri godine, a već je prava majstorica šminkanja

Instagram

Avaz.ba

13.1.2018

Liriana Dilan je trogodišnja djevojčica koja pravi simpatična mejkap videa. Iako ima samo tri godine, ova djevojčica je prava majstorica šminkanja.

Ona poput pravit bjuti blogerica i vlogerica u svojim tutorijalima koristi poznate palete šminke, kao što je ona brenda Huda Beauty, i snima videa svog šminkanja. 

Kad vidite njenu konačnu fotografiju pomislit ćete da je našminkao profesionalac, ali s obzirom da cijeli postupak šminkanja snima, znamo kako je sama Liriana osmislila svaki svoj mejkap.

Instagram

Videa objavljuje njena mama Suela (Suella), a ljudi su na internetu počeli osuđivati mamu jer misle kako je curica premala za šminkanje i nanošenje nepotrebnih hemikalija na sebe, piše Pop Sugar. 

Suela je na brojne negativne komentare napisala: 

“Moja se kćer ne šminka svakog jutra. Ona se jednostavno voli igrati šminkom s vremena na vrijeme i nemam problema s time da joj to dopustim, s obzirom da smo sve to radile kad smo bili male”, napisala je mama.

Instagram

Bez obzira na niz loših komentara, bilo je i onih punih podrške. Onih kojima su se svidjele transformacije male Liriane i koji su se zabavljali gledajući video.

Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.