JESTIVO ZLATO U SASTAVU

Biste li pojeli čokoladni iPhone 15 Pro Max: Košta isto koliko i pravi

Iz kompanije ističu da se ova čokoladna tabla sastoji od barem 68 posto kakao zrna i ima harmonični okus kolačića od badema

Čokoladna replika. Instagram

E. Ag.

25.12.2023

Apple iPhone 15 Pro Max ne spada u jeftine telefone, ali svakako će vam trajati nekoliko godina. To sigurno nije slučaj s njegovom čokoladnom replikom.

Kompanija Caviar je poznata po svojim neobičnim projektima prilagođavanja velikih tehnoloških proizvoda, a posebno se to odnosi na telefone.

Ovoga puta, baš pred prazničnu sezonu, Caviar je predstavio čokoladni iPhone 15 Pro Max. Ono što je zanimljivo, proizvod ima istu cijenu kao i osnovni model pravog telefona.

Caviar je kreirao i u prodaju pustio jestivi iPhone 15 Pro Max, kreiran od čokolade i jestivog zlata, piše B92.

Iz kompanije ističu da se ova čokoladna tabla sastoji od barem 68 posto kakao zrna i ima "harmonični okus kolačića od badema, uz delikatne kremaste note".

Cijena ove poslastice je "samo" 1.100 dolara, što je za 99 dolara manje od maloprodajne cijene koju Apple traži za originalni 256GB iPhone 15 Pro Max.

Naravno, čokoladni iPhone ne može da uskladišti 256GB podataka, ne može da obavlja pozive niti da fotografiše i nestat će u svega nekoliko trenutaka (ako ga pojedete ili se istopi).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.