MNOGIMA SE SVIDJELA

Fotošopirana fotografija Zakerberga napravila pometnju na Instagramu: Čak je i on komentirao

Korisnici su komentirali da im se sviđa ova verzija Zakerberga i da izgleda poprilično dobro s bradom

Zakerberg s bradom vs. Zakerberg bez brade. Instagram

E. Ag.

22.4.2024

Nakon što se na internetu pojavila izmijenjena fotografija Marka Zakerberga (Zuckerberg), mnogim korisnicima se dopao njegov fotošopirani izgled.

Mark Zakerberg je prije nekoliko dana objavio dio izjave u kojoj objašnjava Meta AI. On je istakao detalje "Llama 3 AI modela", za koji tvrdi da je najinteligentniji AI asistent koji može besplatno da se koristi.

Tokom ove objave Zakerberg je izgledao ležerno, s tamnoplavom majicom i srebrenim lancem oko vrata.

Iako je u objavi bio obrijan, ubrzo se pojavila njegova izmijenjena fotografija koja je postala viralna. Na njoj Zakerberg ima brkove i bradicu, piše B92.

Zakerberg je i sam bio zabavljen ovom izmijenjenom fotografijom, pa je u objavi na Instagramu ispod fotografije prokomentarisao: "OK, ko je ovo uradio?"

Ni ostatak interneta nije ostao ravnodušan, pa su nedugo po objavi korisnici počeli da komentarišu da im se sviđa ova verzija Zakerberga i da izgleda poprilično dobro s bradom.

Kada je u pitanju novi Meta AI model, Zakerberg kaže da će se sastojati od asistenta kome možete da postavite bilo koje pitanje na svim Metinim aplikacijama i pametnim naočalama.

On je istakao da aplikacije, kao što su Instagram, WhatsApp, Facebook i Messenger sada imaju novi sistem ugrađen u njihovu pretragu i nudit će odgovore iz izvora kao što su Google i Bing.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.