SJAJNA

Slavna komičarka i glumica iz temelja promijenila život i puno joj je bolje sada

Ona danas živi u Atlanti, zajedno sa svojom porodicom koju se trudi ne probuditi svakog jutra u 4.30, kada ustaje, kuha kafu i u miru gleda televizor

Instagram

Avaz.ba

25.10.2018

Slavnoj komičarki i glumici Melisa Makarti (Melissa McCarthy) ovih dana u životu ide dosta dobro, no nije uvijek bilo tako. U članku u "New York Times", ona je otvoreno progovorila o tome kako njezin život danas izgleda. 

Melisa danas živi u Atlanti, zajedno sa svojom porodicom koju se trudi ne probuditi svakog jutra u 4:30 kada ustaje, kuha kafu i u miru gleda televizor.

Njena omiljena svakodnevna rutina, joj je mnogo draža od jutarnje meditacije ili provjeravanja e-mailova za posao. Umjesto toga fokusira se na opuštanje na druge načine i posvećuje se sebi.

Melisa je priznala da se trudi što više izbjegavati upotrebljavanje tehnologije, odbijajući koristiti mobitel sve vrijeme. Nedjeljom ona i suprug, redatelj Ben Falcone, pozovu prijatelje na večeru i ugase mobitele. 

Priznaje da je mobiteli izluđuju te da na druženjima s prijateljima dozvoljava telefoniranje samo u hitnim situacijama, ali nema pregledavanja novosti i profila na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.