LOS ANĐELES

Opljačkana slavna pjevačica: Ukradene joj nove pjesme, moli fanove da ih ne slušaju

Iz automobila joj ukraden laptop

N. Aj.

21.10.2022

Lana Del Rej. Jordan Strauss / Invision / AP

Pjevačica Lana Del Rej (Del Rey) obavijestila je svoje pratioce na društvenim mrežama da su joj laptop, hard disk i čak tri kamere ukradeni iz automobila u Los Anđelesu.

Uz tehnologiju na kojoj se nalaze master snimci njenog novog albuma koji sada mora ponovo da snimi, lopov je uzeo i 200 rukom pisanih stranica namjenjenih za knjigu koju piše za izdavača "Simon & Schuster", kao i porodične video zapise, koji su za pjevačicu jako bitni jer imaju veliku sentimentalnu vrijednost.

Na internetu trenutno "cure" nove Lanine pjesme, prenose strani mediji.

- Molim vas, nemojte da slušate muziku ako je kojim slučajem čujete jer još nije spremna za izlazak - zamolila je 37-godišnja Del Rej i dodala da je voljela knjigu koju je pisala i na kraju izgubila.

Pjevačica trenutno ponovo snima svoje nove pjesme, ali je priznala da je bila silno frustrirana što je morala da počne ispočetka. Nove pjesme smatra nastavkom albuma "Blue Banisters" iz 2021. godine.

Naglasila je da je uvjerena u album koji snima, uprkos ugroženim sigurnosnim faktorima na različitim nivoima. Istaknula je da stvarno želi da nastavi i napravi najbolji album.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.