TAJNA SAVRŠENOG IZGLEDA

Sjećate li se Violete iz serije Bolji život: Evo kako izgleda danas

Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu obući sve što poželim i to mi stvara zadovoljstvo

Instagram @vukiceviclidija

D. R.

3.7.2023

Oni malo stariji sigurno će se sjećati zavodljive Violete iz serije Bolji život koja se emitirala od 1987. do 1991.

Lik Violete utjelovila je srpska glumica Lidija Vukičević koja će 20. jula proslaviti 61. rođendan, a svoje pratitelje na Instagramu redovno oduševljava fotkama na kojima se hvali svojom figurom. 

Glumica je nedavno u intervjuu za srpski časopis Hello otkrila tajnu svog izgleda.

- Ne može se žena početi njegovati s četrdeset godina, a onda očekivati da u šezdesetoj izgleda dobro. Ali, ako od osmog razreda počne voditi računa o sebi, prikladno tom uzrastu, rezultati će biti vidljivi kada za to dođe vrijeme -  izjavila je. 

O estetskoj hirurgiji

Srpska glumica tvrdi kako se nije podvrgla estetskim zahvatima, no dodala kako se ne protivi tome.

- Nemam ništa protiv. Štoviše, pozdravljam domete medicine, ali nagomilani botoksi se prije ili kasnije vide. Čak i da pribjegnete svim mogućim operacijama, opet ne možete prepraviti cijelo tijelo. Koža je ta koja odaje godine, a ako je ne njegujete, dodat će vam koju više - objasnila je, otkrivši još jednu malu tajnu. 

- Znate li kako ja dovodim liniju u red? Kupim hlače broj manje i kažem sebi: ''Ući ćeš u njih''. To mi je motiv da smršam. Niko sretniji od mene kada ih na kraju obučem"', ispričala je.

Promijenila režim ishrane

Glumica je dodala kako je nedavno promijenila režim ishrane izbacivši masne i slatke zalogaje, a otkrila je i kako već godinama ne jede meso.

- Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu obući sve što poželim i to mi stvara zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala Bolji život - pohvalila se. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.