MARKANTNI ŠARMER

Ko je partner Lane Jurčević s kojim je dobila dijete?

Pjevačica je uspješno od očiju javnosti skrivala ko je njen partner

Lana Jurčević. Instagram

O. T.

30.11.2023

Pjevačica Lana Jurčević obradovala je svoje fanove kada je otkrila da je u 39. godini trudna. Porodila se nedavno, a ime i spol djeteta još uvijek nisu poznati.

Ipak, jedno je sigurno, ljubavi ne nedostaje. Sudeći po reakciji Laninog partnera, Filipa Kratofila, kada je saznao da je pjevačica trudna, ne sumnjamo u sreću nakon ove vijesti.

Pjevačica je uspješno sakrivala ko je njen partner od očiju javnosti, iako je možda razlog tome taj što Filip ne voli medijsku pažnju. Ipak, neke informacije na Laninom Instagramu možemo dobiti. Lana i Filip su zajedno već 6 godina, a osim privatne sfere, dijele i poslovnu.

Naime, Lanin je partner od 2018. godine direktor firme La piel. Tako je pjevačica zadužena za kreativni dio, a Filip za onaj finansijski. Njegovi su roditelji vlasnici popularnog restorana na Sljemenu pa je Filip iz prve ruke mogao učiti o preduzetničkim vještinama.

- Ja sam grozna za finansije. Znači, meni da date nešto da računam, preračunavam – ja bih već 20 puta bila u teškom bankrotu. Što se tiče kreative i tog stvaralačkog dijela i koncepta, tačno znam koji sastojak, gdje, u kojoj količini, kako i na koji način – rekla je Lana ranije.

Njen partner bavi se digitalnim marketingom i, ono što je najvažnije, podrška je pjevačici u svemu.

- Mene trpiti nije lako, on je čovjek koji kad sam ja najnervoznija uspije da me nasmije, resetuje me momentalno – prenio je Jutarnji list u maju ove godine.

Tada je pjevačica priznala da nikada nije bila od onih curica koja je sanjala da se uda, ali da bi htjela postati majka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.