NALET EMOCIJA

Dragana uplakana i na koljenima izvodila svoj poznati hit

Iako u tom periodu javnost nije ni slutila o njihovom rastavljanju, sada je jasno zbog čega pjevačici nabujaju emocije

Arhiv

Dž. R.

9.4.2024

Prije nego što je Dragana Mirković odlučila da se razvede nakon 24 godine braka, održala je koncert u Kragujevcu, na kojem je plakala tokom izvođenja njenog čuvenog hita.

Nalet emocija

Dragana je tokom izvođenja numere "Sad i zauvijek" sjela na binu bliže publici koja joj je sve vrijeme pružala podršku, te je u naletu emocija pustila suze.

Pjevačica nije prvi put emotivna, pogotovo kada je u pitanju pjesma "Jedini moj", a to su mnogi primijetili u posljednjih nekoliko koncerata koje je Dragana održala.

Iako u tom periodu javnost nije ni slutila o njihovom rastavljanju, sada je jasno zbog čega pjevačici nabujaju emocije, te ne može da ih kontroliše dok izvodi ovu emotivnu numeru.

Brojni fanovi su joj ispod snimka uputili komentare podrške.

Posveta bivšem mužu

Pjesma "Jedini moj" za Draganu ima posebno značenje jer je upravo nju posvetila Toniju.

- Posebno draga pjesma mi je "Sama", to je prekretnica mog života 2000., kada sam otišla u Austriju i udala se i jako sam vezana za tu pjesmu. Naravno, pjesmu "Jedini" sam posvetila svom suprugu za deset godina braka i u tom spotu se pojavljuju mali Marko i Manuela i to je njihovo posljednje pojavljivanje, i to zbog tate jer smo htjeli da imamo porodičnu uspomenu - otkrila je pjevačica jednom prilikom.

Dragana i Toni iz višedecenijske ljubavi imaju dvoje djece, kćerku Manuelu i sina Marka koji žive u Austriji, međutim, nakon ovih vijesti nasljednik je jednim potezom ostavio u čudu mnoge.

Odnos s ocem

Toni na Instagramu prati svoju djecu još, ali ga sin ne prati, što dovodi u sumnju njihov odnos poslije Draganinog saopćenja za javnost o razvodu.

Manuela i Marko su skoro riješili da se vrate i žive u dvorcu kod majke, jer su prije toga bili odvojeni u stanovima u Beču.

Draganini nasljednici su prije nekoliko godina napustili porodičnu kuću, a pjevačica je otkrila i zašto jednom prilikom.

- Marko i Manuela žive u Beču zbog fakulteta. Oboje su na fakultetima. Žive u stanu, zapravo odvojenim stanovima, nebitno je to. Nisu trenutno sa mnom. S druge strane, svaki slobodan trenutak koriste da dođu - rekla je Dragana tada za "K1".

Dragana Mirković se ponosi činjenicom da su njihovi nasljednici vezani za nju.

- Moja djeca nisu opterećena mojim imenom. Djeca su vezana prvenstveno za mene, ljubomorno to čuvam. Oni su moj najveći uspjeh - nedavno je istakla pjevačica o nasljednicima.

Ovdje pogledajte izvođenje pjesme s koncerta pjevačice 

@marija299 #draganamirkovic #emocija #ljubav #kragujevac ♬ original sound - Марија Живојиновић
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.