AMRA OLEVIĆ REJES

Najpoznatija i najutjecajnija Crnogorka u Americi pokazala luksuzan stan

Američki mediji su 2021. prenijeli da se njeno bogatstvo procjenjuje na najmanje 2.5 miliona dolara

Amra Olević Rejes. Instagram

D. R.

28.8.2023

Amra Olević Rejes je sasvim sigurno najpoznatija i najutjecajnija Crnogorka u Americi. Ova influenserka i preduzetnica, koju često zovu i balkanskom Kim Kardašijan, svojevremeno je uvrštena i u 10 najplaćenijih influensera na Instagramu, a tamo je prati oko 6 miliona ljudi! Inače, Amrini roditelji Ervin i Šemsa su iz Plava, ali je ona odrasla u Njujorku, gdje je izgradila zavidnu karijeru, te gdje i danas živi i radi.

Atraktivna 35-godišnjakinja je karijeru započela kao šminkerka, a svoj nevjerovatan talenat unovčila je na više načina - ne samo snimajući vlogove i tutorijale, već i kroz saradnju sa brojnim prestižnim makeup brendovima, ali i lansiranjem sopstvene kozmetičke linije.

Američki mediji su 2021. prenijeli da se njeno bogatstvo procjenjuje na najmanje 2.5 miliona dolara, a sigurni smo da se u prethodnih dvije godine isto znatno uvećalo.

Amrin stan u Njujorku. Twitter

Njen stan u Njujorku je uređen u neutralnim tonovima, ali sa živopisnim, modernim detaljima koji unose život u prostor - to su vaze u obliku ženskih lica ili zadnjice, mirisne svijeće, skupe, ukrasne knjige, sobne biljke, cvijeće na svakom koraku, figure inspirisane antičkim skulpturama...

Cijela dnevna soba ovog stana je u prozorima od poda do plafona, pa ne samo da pruža nevjerovatan pogled, već je prepun lijepe svjetlosti. Amra nema puno namještaja u dnevnoj sobi - tu je ogromna, bež garnitura i klub sto od bijelog mermera, ali zato i te kako insistira na zanimljivim detaljima koji su oplemenili prostor, prenosi Žena.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.