FANOVI ZABRINUTI

Nikol Kidman na pragu anoreksije: Suprug je izbezumljen, gleda kako nestaje

Kada je Nikol u pitanju, ova haljina nije bila pravi izbor, budući da je umjesto oblina, istakla koliko je glumica smršala

Nikol Kidman. Instagram

O. T.

25.11.2023

Slavna glumica Nikol Kidman oduvijek je imala vitku figuru i privlačila poglede mase svojom ljepotom. Međutim, posljednjih mjeseci ova pedesetšestogodišnjakinja je smršala deset kilograma, a svojim izgledom sve je iznenadila kada se početkom mjeseca pojavila na dodjeli godišnjih nagrada Country Music Association u Nešvilu.

Ona je na ovu dodjelu došla sa svojim suprugom Kitom Urbanom, a njena pojava izazvala je mnogobrojne komentare i reakcije.

Na crvenom tepihu nosila je crnu haljinu s dubokim dekolteom, otkrivenim stomakom i trouglastom kopčom koja povezuje gornji i donji dio haljine. Ipak, kada je Nikol u pitanju, ova haljina nije bila pravi izbor, budući da je umjesto oblina, istakla koliko je glumica smršala.

Njeno izdanje podstaklo je brojne priče, a Radar Online naveo je da je „zabrinuti prijatelj glumice“ rekao da je ekstremno mršava i da joj se „mogu prebrojati kosti“.

- Svaka kost se vidi, a ruke i noge su joj toliko tanke da djeluje kao da bi lagani vjetar mogao da ih slomi kao grančicu. Toliko je smršala da izgleda kao da bi trebalo da je hospitalizuju - izjavio je i dodao:

- Plaši se da je njeno vrijeme prošlo. Uvjerena je da će, što mršavija bude, izgledati bolje. Kit je izbezumljen. Gleda kako ona nestaje. Pokušavao je da joj objasni da mora više paziti na zdravlje, ali ona kao da ga ne čuje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.