POKRENUT POSTUPAK

Direktor Telekoma Srbije pljuvao igrače Partizana, htio ih gađati i stolicom

Zanimljivo da Marković radi u kompaniji koja je jedna od glavnih sponzora KK Partizan, prema čijim igračima je htio da baci stolicu

Marković: Stolicom na košarkaše Partizana. Screenshot

E. Ć.

19.6.2023

Izvršni direktor Telekoma Srbije zadužen za ljudske resurse Draško Marković je dospio u centar pažnje, nakon što je objavljen snimak da je pljuvao i vrijeđao košarkaše Partizana pred meč sa Crvenom zvezdom.

Marković je u jednom trenutku podigao i stolicu namjeravajući da je baci prema njima. Zbog toga svega, Tužilaštvo je pokrenulo postupak protiv njega.

Kontakt tačka za javni red i mir Višeg javnog tužilaštva u Beogradu naložila je policiji da protiv D. M. podnese krivičnu prijavu zbog nasilničkog ponašanja pred početak sinoćnje košarkške utakmice Crvena zvezda – Partizan, saopšteno je Insajderu. Po nalogu tužioca krivična prijava će protiv D. M. biti podnesena zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

Zanimljivo da Marković radi u kompaniji koja je jedna od glavnih sponzora KK Partizan, prema čijim igračima je htio da baci stolicu. On je također član Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.