OTKRIVANJA

Zvijezda filmova za odrasle otkrila, kako se fudbaler obrukao zbog male muškosti

Ima impresivne mišiće i leđa, ali kada je skinuo bokserice

Mari: Bila je neugodno iznenađena. Instagram

N. D.

6.11.2020

Nekadašnja zvijezda filmova za odrasle Mari Sielo Paheres (Mari Cielo Pajeres) otkrila je u autobiografiji detalje odnosa sa jednim portugalskim fudbalerom. U njenoj knjizi kojoj je dala naziv "Memoari jedne ku**e" bez trunke ustezanja pričala je o muškarcima sa kojima je dijelila postelju.

Jedan od njih je bio i portugalski fudbaler čiji identitet nije željela otkriti, ali jeste sve detalje vezane za njegov "ponos".

- Skoro je svanulo i odlučio je da je vrijeme da idemo u krevet. Kada sam skinula njegove bokserice vidjela sam najmanji penis u životu. Imao je mikropenis. Da sam htjela da mu masturbiram, bila mi je potrebna pinceta, mikroskop i GPS, rekla je nekadašnja zvezda filmova za odrasle.

Mnogi nisu oduševljeni onim što je iznijela, a ona je na neki načih htjela ublažiti stvari time što neće otriti identitet.

- Neću nikad reći ko je u pitanju jer mu ne želim da mu upropastim život. Imali smo nekoliko puta odnose, ima impresivne mišiće i leđa, ali kada je skinuo bokserice, bila sam šokirana, slikovito je opisala Paheres.


Pahares: Nije otkrila ime. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.