SVAKODNEVNICA

Evo šta ćete osjetiti kada se zaljubite u onog pravog

Avaz.ba

27.7.2017

Složit ćete se da nema boljeg osjećaja na svijetu od onog kada ste zaljubljeni u osobu koja vam u potpunosti odgovara.

Kada sretnete muškarca iz svojih snova, zaboravit ćete na sve one koje ste upoznali prije njega, a ono što ćete osjećati neće biti samo ljubav, nego i zadovoljstvo, sreća, magija.

Kada upoznate gospodina Pravog bit ćete:

Zbunjene

Možda vam se čini malo neobično, ali kada vam u život ušeta neko o kome ste oduvijek sanjale, bit ćete iznenađene pa čak i zbunjene. Ali ne brinite, to će biti prijatno iznenađenje. Toliko da ćete se pitati je li to sve samo san ili je konačno došlo pravo vrijeme za vas.

Sigurne

Ne sumnjamo da će vas vaš vitez fizički štititi ako to bude potrebno, ali ovdje mislimo na onu važniju sigurnost – emocionalnu. Jednostavno ćete osjećati da mu možete vjerovati, da je uvijek tu za vas i da ćete zajedno riješiti svaki problem koji vam se nađe na putu.

Neopisivo sretne

Onaj slatki, zaljubljeni osmijeh nećete skidati s lica cijeli dan, a za njega će, naravno, biti zaslužan on. Samo onaj pravi u vama može pobuditi takva magična osjećanja. Dovoljan je samo jedan njegov pogled, poljubac ili poruka i vi ste gotove.

Spremne za korak dalje

Sjećate se kako ste ranije pričale da još uvijek niste spremne za ozbiljnu vezu, brak. Da vam je potrebno još vremena? Sve te priče padaju u vodu kod gospodina Pravog – jer s njim želite apsolutno sve.

Potpuno slobodne

Prava ljubav podrazumijeva i slobodu u pravom smislu te riječi – osjećaj da vas niko ne sputava, već vam daje vjetar u leđa. I dok ste se u prošlim vezama ponekad osjećale kao da ste u zlatnom kavezu zbog čega ste nekada bile sklone i malim lažima, s onim pravim neće biti potrebe za tim.

Pune nade i planova

Nećete se plašiti budućnosti jer ćete jedva čekati da doživite prekrasne stvari s vašom omiljenom osobom. Bezbroj planova i zajedničkih ciljeva čekaju vas da ih ostvarite, a zašto i ne biste kada imate pravu osobu pored sebe. Uživajte – jer to će zasigurno biti najbolji osjećaj na svijetu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.