SVAKODNEVNICA

Seks-suša: 4 razloga zašto to može biti super prilika za vas

Avaz.ba

3.9.2017

Iako seks jača srce i produljuje život, i sušna razdoblja imaju svojih prednosti, naročito za psihu. Višak vremena izvrsna je prilika za rad na sebi i tjelesnoj formi, piše Your Tango.

Bolja forma, više samopouzdanja

Žene tijekom seksa mogu biti izrazito nesigurne u svoje tijelo, preispitivati se jesu li dovoljno dobre ili privlačne što loše utječe na njihovo samopouzdanje. Razdoblje bez seksa mijenja prioritete, pa se višak vremena može utrošiti na vježbanje i promjenu prehrane. Bolja forma zasigurno će podići samopouzdanje i poboljšati način na koji gledate svoje tijelo. 

Prilika za istraživanje vlastitog tijela

Razdoblje bez seksa izvrsna je prilika za istraživanje vlastitog tijela. Od toga najviše mogu profitirati oni koji nikada s partnerom nisu postigli vrhunac, pa sada mogu saznati što ih uzbuđuje, a što ne te koje dodire zapravo vole, tvrde stručnjaci.

Nema više drame ni straha od trudnoće

Život u paru unatoč svojim prednostima može biti jako naporan. Partneri se međusobno trebaju uskladiti i raditi kompromise, pa i po pitanju seksa zbog čega su svađe neizbježne. Bez seksa nema ni drame što će uvelike smiriti živce, ali ni straha od neželjene trudnoće. 


Više ćete cijeniti seks

Sušno razdoblje uči kako više cijeniti seks. Jednom kad završi, valjanje među plahtama bit će intenzivnije nego ikad prije, naročito ako se iskoriste vještine koje ste naučili istražujući vlastito tijelo. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.