NAJAVA Organizator događaja je kompanija "Sfera" Mostar

Edukativno druženje s trudnicama ovog mjeseca u Tuzli

Buduće mame očekuju pokloni sponzora i partnera, kao i nagradne igre

Bebe i mame
11.02.2020 13:29

S jednog od druženja

Foto: Sfera

Edukativno druženje s trudnicama “Naše putovanje počinje“ održat će se 20. februara u Tuzli. Mjesto održavanja je „Centar za srce BiH“ u ulici Alekse Šantića 8, a domaćin projekta je BH IVF Centar ''Dr. Balić''. Program počinje u 17 sati i trajat će do 19:30. 

Prof. dr. Adem Balić govorit će o temi „Trudnoća u kasnoj reproduktivnoj dobi“ te odgovarati na pitanja trudnica, a o vrlo aktuelnoj temi „Utjecaj aerozagađenja na tok i ishod trudnoće“ govorit će prof. dr. Devleta Balić. O ostalim temama koje su važne za svaku trudnicu govorit će brojni stručnjaci te dijeliti savjete i preporuke kako bi pomogli trudnicama u njihovom najljepšem dobu života.

  • Najava druženja u Tuzli
    Najava druženja u Tuzli Foto: Sfera

Buduće mame očekuju pokloni sponzora i partnera, kao i nagradne igre koje su osigurali ''Foto Tuzla'', s prvim profesionalnim fotografijama mame i mališana, te ''Ručni radovi Elvira'', koja nagrađuje jednu mamu personaliziranom odjećom.

Učešće je besplatno, a prijaviti se možete putem Facebook stranice Roditelj.ba. Organizator događaja je kompanija "Sfera" Mostar, a projekt se održava svaki mjesec po gradovima BiH.

Komentari

NA VRH