ZVIJEZDE NAM SE NE SMIJEŠE

Sedmica teških aspekata

Ovu sedmicu smo počeli sa velikim izazovima i Mjesecom koji je u kvadratu sa Neptunom, koji podržava obmanu, a završavamo izazovnim aspektom između Saturna i Sunca što donosi pad imuniteta, ozbiljne prepreke, ali i pobunu

E.Š.

Planeta Mars je na posljednjem stepenu što može dovesti do završetaka izvjesnih partnerskih odnosa

Foto: AVAZ


Danas imamo kvadrat Venere i Neptuna koji donosi tajne veze, veze na daljinu, kao i sve vrste neiskrenosti, iluzija i obmana kroz bliske odnose. Ne kupujte ovog dana, ili barem budite oprezni prilikom transakcija novca. Neke tajne se mogu otkriti.

Novac ili neki dragocjen predmet može biti izgubljen. U emotivnim odnosima dolazi do sukoba zbog sistema vrijednosti. 

Ukoliko prevaziđete razlike u pogledima na istu situaciju, ovaj aspekt može donijeti kreativnost i inspiraciju, kao i stvaranje umjetnosti. Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje, prenosi Telegraf.rs

Nametanje ličnosti i stavova

  • Probudiće se perfekcionizam

    Probudiće se perfekcionizam

    Foto: AVAZ


Četvrtak donosi lijep aspekt između Venere i Jupitera, koji donosi obilje, novac, ekspanziju, poklone i hedonizam. Možete planirati putovanje ili dobiti nagradu. Ostali izazovni tranziti mogu umanjiti lijep uticaj, i donijeti dosta stresa, turbulencija i promjene vaših planova. Lako se može izazvati konflikt i nesporazum.

Nametanje svoje ličnosti i stavova rezultiraće svađom. Problemi u kući i sa bliskim članovima porodice. Dvije podjednako važne stvari sada su u konfliktu i zbog toga osjećate podjeljenost unutar sebe.

Petak donosi ograničavajuće okolnosti koje će izazivati frustraciju. Planovi će se mijenjati iz minute u minutu. Najbolje je ništa značajno ne planirati. Ljutnja i bijes su glavne emocije. Lako ćete upadati u fazu kritikovanja i negativnih misli. Planeta Mars je na posljednjem stepenu što može dovesti do završetaka izvjesnih partnerskih odnosa.

Kritika ili hipohondrija

  • Ove nedjelje su prozvani Bikovi i Vage u znaku i podznaku

    Ove nedjelje su prozvani Bikovi i Vage u znaku i podznaku

    Foto: AVAZ


U subotu će napeti utjecaji biti potpomognut još jednim izazovnim aspektom Sunca i Saturna. Ovo donosi pad imuniteta, bolesti, ozbiljne prepreke, pobune i restrikcije, probleme sa zakonom, izazove kroz muškarce na položaju, hijerarhiji. Novčani problemi. Uvečer okupirani ste poslom ili zdravljem. Budite aktivni.

Nedjelju završavamo u radnoj atmosferi. Probudiće se perfekcionizam. Nerviraće vas sitnice. Bićete skloni kritikovanju ili hipohondriji. Fokusirajte se na obaveze, zadatke, spremanje i svoje zdravstvene navike. Promjene se mogu lakše napraviti.

Ove nedjelje su prozvani Bikovi i Vage u znaku i podznaku.

Više o temi Venera

AZRA
Čaj s mlijekom
ZOVU JE DŽEPNOM VENEROM
Od zaštitnog znaka Lejdi Gage će vam se zavrtjeti u glavi

Više o:

Venera Astrologija
NA VRH

Podijeli članak na