PROJEKTI

Prijavite se na besplatno edukativno druženje s trudnicama u Sarajevu

Ovo je projekt koji mostarska kompanija „Sfera“ organizira više od godinu, a koji se održava svaki mjesec po gradovima: Mostar, Sarajevo, Banja Luka, Tuzla i Zenica

S jednog od druženja. Kompanija „Sfera“

Bebe i mame

15.1.2020

Besplatno edukativno druženje ''Naše putovanje počinje'' s trudnicama održat će se 21. januara ove godine u hotelu ''Ibis Styles'' u Sarajevu. Program počinje u 17 sati i traje do 19:30 sati. Domaćin projekta je Zavod za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost ''Mehmedbašić'' te će prvo predavanje održati dr. Eldar Mehmedbašić, specijalista ginekologije i opstetricije.

Ovo je projekt koji mostarska kompanija „Sfera“ organizira više od godinu, a koji se održava svaki mjesec po gradovima: Mostar, Sarajevo, Banja Luka, Tuzla i Zenica. Besplatna druženja okupe veliki broj trudnica na jednom mjestu, kao i doktore stručnjake koji govore o brojnim važnim temama te educiraju trudnice za porod, brigu o novorođenčetu i slično.

Učešće je besplatno, a prijaviti se možete putem Facebook stranice ''Roditelj''. Dođite da zajedno dijelimo najljepše trenutke vašeg života te dopustite stručnjacima da vas svojim savjetima i preporukama vode u tom periodu. Sve ste dobrodošle!


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.