MOSTAR

Više od 100 nagrada na drugoj online konferenciji i sajmu za trudnice i dojilje

Izlagači sajma pripremili su vrijedne i bogate poklon pakete za trudnice i dojilje

Održat će se 21. aprila u 18 sati. Avaz

Piše: Z.K. / Avaz.ba

20.4.2020

Druga online konferencija i sajam za trudnice i dojilje održat će se 21. aprila u 18 sati. O zanimljivim i edukativnim temama koje su važne za svaku trudnicu koja se nađe u određenoj stresnoj situaciji govorit će dr. Eldar Mehmedbašić, ginekolog, prim. dr. Amra Junuzović Kaljić, pedijatar i Mirela Mujagić, magistar psiholoških nauka. 

Učesnice konferencije će moći postavljati pitanja stručnjacima te na taj način razviti aktivnu dvosmjernu komunikaciju na obostrano zadovoljstvo.


Učesnice konferencije će moći postavljati pitanja stručnjacima. Avaz

Online sajam koji je otvoren početkom aprila (www.onlinesajam.roditelj.ba) nudi sve neophodne informacije za trudnice i dojilje. Na sajmu se može posjetiti virtuelni izložbeni prostor brendova čiji proizvodi su namjenjeni trudnicama, dojiljama, te djeci. Izlagači su kompanije koje nude proizvode vezane za trudnoću, njegu i zdravlje beba, a pripremili su i posebne sajamske popuste.

Na platformi sajma sve trudnice i dojilje mogu igrati nagradni kviz, a sponzori i partneri projekta pripremili su više od 100 vrijednih nagrada. Sretne dobitnice bit će izvučene 30. aprila.

Učešće je besplatno, a sve zainteresovane se mogu prijaviti putem Facebook stranice Roditelj. Organizator događaja je kompanija Sfera Mostar, u saradnji sa Zavodom za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost ''Mehmedbašić''. Cilj događaja je pružiti neophodne informacije te naučiti i pripremiti trudnice i dojilje da se nose sa stresnim periodom

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.