MOSTAR Učešće je besplatno

Više od 100 nagrada na drugoj online konferenciji i sajmu za trudnice i dojilje

Izlagači sajma pripremili su vrijedne i bogate poklon pakete za trudnice i dojilje

Z.K. / Avaz.ba

Održat će se 21. aprila u 18 sati

Foto: Avaz


Druga online konferencija i sajam za trudnice i dojilje održat će se 21. aprila u 18 sati. O zanimljivim i edukativnim temama koje su važne za svaku trudnicu koja se nađe u određenoj stresnoj situaciji govorit će dr. Eldar Mehmedbašić, ginekolog, prim. dr. Amra Junuzović Kaljić, pedijatar i Mirela Mujagić, magistar psiholoških nauka. 

Učesnice konferencije će moći postavljati pitanja stručnjacima te na taj način razviti aktivnu dvosmjernu komunikaciju na obostrano zadovoljstvo.

  • Učesnice konferencije će moći postavljati pitanja stručnjacima

    Učesnice konferencije će moći postavljati pitanja stručnjacima

    Foto: Avaz


Online sajam koji je otvoren početkom aprila (www.onlinesajam.roditelj.ba) nudi sve neophodne informacije za trudnice i dojilje. Na sajmu se može posjetiti virtuelni izložbeni prostor brendova čiji proizvodi su namjenjeni trudnicama, dojiljama, te djeci. Izlagači su kompanije koje nude proizvode vezane za trudnoću, njegu i zdravlje beba, a pripremili su i posebne sajamske popuste.

Na platformi sajma sve trudnice i dojilje mogu igrati nagradni kviz, a sponzori i partneri projekta pripremili su više od 100 vrijednih nagrada. Sretne dobitnice bit će izvučene 30. aprila.

Učešće je besplatno, a sve zainteresovane se mogu prijaviti putem Facebook stranice Roditelj. Organizator događaja je kompanija Sfera Mostar, u saradnji sa Zavodom za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost ''Mehmedbašić''. Cilj događaja je pružiti neophodne informacije te naučiti i pripremiti trudnice i dojilje da se nose sa stresnim periodom

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na