PROJEKTI Edukativna predavanja

Četvrta online konferencija za trudnice i dojilje održat će se danas u 19 sati

Prijave su u toku, a broj mjesta je ograničen

Z.K. / Avaz.ba

Učesnice očekuju pokloni sponzora i partnera

Foto: Ilustracija


Četvrta besplatna online konferencija za trudnice i dojilje održat će se danas u 19 sati. Partner projekta je Plava Poliklinika iz Tuzle. Predavači na online konferenciji su dr. Nihad Begić, spec. ginekologije i akušerstva, koji će govoriti o temi: „Značaj redovnih ginekoloških pregleda tokom trudnoće“ te Jasminka Divanefendić, ginekološko-akušerska sestra, koja će govoriti o temi: „Njega novorođenčeta nakon izlaska iz porodilišta“. 

Također, prezentacije će održati i ostali stručnjaci koji će govoriti o temama koje su zanimljive i edukativne za svaku trudnicu i dojilju. Učesnice očekuju pokloni sponzora i partnera, a na platformi sajma www.onlinesajam.roditelj.ba možete saznati sve dodatne neophodne informacije o trudnoći, zdravlju te novorođenčetu.

  • O važnim temama govorit će dr. Nihad Begić i Jasminka Divanefendić

    O važnim temama govorit će dr. Nihad Begić i Jasminka Divanefendić

    Foto: Avaz


Prijave su u toku, a broj mjesta je ograničen. Prijavite se putem facebook stranice Roditelj (https://www.facebook.com/www.roditelj.ba/)

Cilj konferencije je pružiti trudnicama, dojiljama i budućim majkama konkretne odgovore na njihova pitanja, jer će tokom konferencije biti omogućeno postavljanje pitanja i upita direktno stručnjacima.

Organizator je mostarska kompanija Sfera , koja je inače izdavač specijaliziranog časopisa za majku i dijete ''Roditelj'', koji već dugi niz godina informira, savjetuje i educira majke i buduće majke.

Više o temi Trudnice

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na