NAJBOLJI SAVJETI I PREPORUKE

Na Online konferenciji za trudnice i dojilje gost je prof. dr. Kenan Drljević

Pored edukativnog dijela, osigurane su nagrade i vrijedni poklon paketi za učesnice

Z.K. / Avaz.ba

Gosti predavači na Online konferenciji

Foto: Avaz


Online konferencije za trudnice i dojilje u organizaciji kompanije „Sfera“ Mostar, koja je izdavač specijaliziranog časopisa za majku i dijete Roditelj, nastavljaju sa redovnim održavanjem shodno velikom interesu koji vlada za ove događaje.  

Naredna konferencija će se održati 10. jula u 12 sati, a domaćin projekta je Ginekološka i dermatološka ordinacija Ginderm dr. Drljević Sarajevo i LM fitness Sarajevo. prof. dr. Kenan Drljević će odgovarati na sva pitanja trudnica i dojilja, kako bi im se ponudila mogućnost direktne komunikacije te da saznaju sve ono što ih zanima.

  • Značaj i karakteristike vježbanja tokom i poslije trudnoće

    Značaj i karakteristike vježbanja tokom i poslije trudnoće

    Foto: Ilustracija


Nakon toga, govorit će se o temi ''Značaj i karakteristike vježbanja tokom i poslije trudnoće'' koju će prezentirati prof. dr. Lejla Šebić.

Ostale teme koje će biti obrađene su teme koje su vezane za trudnoću, porod, te brigu o novorođenčetu, a o kojima će govoriti eminentni stručnjaci. Također, pored edukativnog dijela, osigurane su nagrade i vrijedni poklon paketi za učesnice: Didaktik Kids brand – gnijezdo za novorođenče, Kloko – marama za dojilje, Bamba baby – poklon paket, Daphne – set odjeće za novorođenče, Alma Ras – top i slim iz kolekcije Mama, Oktal pharma – tri poklon paketa.

Učešće je besplatno, a sve zainteresirane se mogu prijaviti putem facebook stranice Roditelj. Cilj događaje je educirati i informirati trudnice i dojilje kako bi im se olakšao period trudnoće, te kako bi se adekvatno pripremile za porod i brigu o novorođenčetu.

Trudnoća i porod
Manjak sna kod trudnica izaziva migrene
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na