REAKCIJE TWITTERAŠA

"Mašallah, Bakire, kćerka ti se udala. Još samo da ti supruga diplomira, i sreći nema kraja"

Ljiljani, zlatni ljiljani... Da nije bilo današnje svadbe, ne bi bilo ni Bosne, a sigurno Hercegovine., prokomentirao je Bakir Hadžiomerović izgled pozivnice za vjenčanje

Šerijatsko vjenčanje obavljeno u Begovoj džamiji u Sarajevu: Mladenci sa svjedocima. Arhiv

Piše: L. Suljović

28.8.2021

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama na vjenčanje i i svadbeno veselje Jasmine Izetbegović, kćerke Bakira i Sebije Iztebegović, i njenog izabranika Ćamila Humačkića.

Korisnici Twittera duhovitim su se opaskama osvrnuli na svadbeno veselje Izetbegovića koje je izazvalo veliku pažnju javnosti.

- “Mašallah, Bakire, kćerka ti se danas udala. Još samo da ti supruga diplomira, i sreći nema kraja” – na duhovit način je Bakiru Izetbegoviću čestitao jedan Twitteraš.


Jedan Twitteraš podsjetio je na Sebijinu diplomu. Twitter

Bh. novinar Bakir Hadžiomerović prokomentirao je izgled pozivnice za vjenčanjei Ćamila, a koju je jučer objavio “Avazov” portal.

- Ljiljani, zlatni ljiljani... Da nije bilo današnje svadbe, ne bi bilo ni Bosne, a sigurno Hercegovine. Mašala, neka smo i ovo dočekali. Ne daj se, Bosno, znam, rane te bole... – napisao je Hadžiomerović uz fotografiju pozivnice.


Hadžiomerović je komentirao postavljanje ljiljana na pozivnicu. Twitter

Glumac Nermin Tulić upitao je rano jutros: “Pola pet, jesu li mlada i mladoženja prebrojali lovu ili još broje?”.



Duhovita Tulićeva opaska. Twitter

Korisnica ove društvene mreže Aida osvrnula se na doček turkog predsjednika Redžepa Tajipa Erdoana (Recep Tayyip Erdogan) na Baščaršiji, gdje su u redovima stajale stotine građana skandirajući i fotografirajući ga.

- Ljudi ne vjeruju u virus. Ne vjeruju u vakcinu. Ali vjera u podaništvo “never fails” – napisala je ona, uz fotografiju na kojoj se vidi gužva u blizini Sebilja, uz očito kršenje epidemioloških mjera.

Nepoštivanje epidemioloških mjera na Baščaršiji. Twitter

- Ne daj, Bože, da nas danas napadne neki "vanjski" neprijatelj, a čitav bošnjački vrh leži mahmuran – komentirao je duhovito jedan od Twitteraša.

Objava Bosanskog Bukvaliste. Twitter

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.