U BRČKOM

Tradicionalno okupljanje ljubitelja dvotočkaša na "Motokoncentraciji"

Svake godine rade na pobošanju susreta uz dovođenje najboljih bendova i rok grupa kao i da unapređuju sadržaje koje bajkeri vole

Ljubitelji dvotočkaša. Društvene mreže

FENA

18.5.2024

Koncertom hrvatske grupe „Atomsko sklonište“ u petak je nastavljena 18. motokoncentracija, tradicionalno okupljanje ljubitelje dvotočkaša iz BiH i zemalja regiona, u organizaciji Moto kluba „Silver vings“ iz Brčkog.

Prema riječima predsjednika tog kluba i jednog od organizatora Slaviše Letića danas je održan svečani defile sa više sa 1.500 motorista, učesnika skupa kroz grad. Letić je apelovao na sve vozače i učesnike na skupu da se pridržavaju pavila koja unazad godinama važe u kampu, a to je da iz kampa na motorima ne izlaze bez kacige na glavi i u alkoholisanom stanju.

Ljubitelji dvotočkaša. Društvene mreže

Član Moto kluba „Silver vings“ Mladen Vasić kaže da je ovogodišnji skup opravdao očekivanja i da je do sada najposjećeniji i najveći koji je organizovan u Brčkom ali i u regionu. Prema njegovim riječima svake godine rade na pobošanju susreta uz dovođenje najboljih bendova i rok grupa kao i da unapređuju sadržaje koje bajkeri vole.

Na Motokoncetraciji se mogu sresti bajkeri iz svih karajeva bivše Jugslavije. Motoristi iz Kaštela, Umaga, Splita, Šapca, Zrenjanina, Lukavca, Banja Luke i drugih gradova. Dobra atmosfera i raspoloženje uz povoljne vrmenske prilke sa besprekornom organizacijom i najboljim muzičarima iz regije mogu samo da se prepričavaju na svakom sljedećem moto susretu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.