PREPORUČENA POŠILJKA

"Zatrudnjela sam sa svojim zaručnikom koji je u zatvoru": Poslao mi je spermu poštom

Evo što sam koristila - nisam vam mogla pokazati pravu stvar, stoji u objavi na TikToku

Sretna Neša. TikTok / Printscreen

M. Z.

24.6.2023

Jedna je Amerikanka zaprepastila korisnike interneta nakon što je otkrila da je zatrudnjela - putem pošte. 

Prva beba

Neša (Nesha) je zaručena za svog dragog Tvina (Twinn) i uzbuđeno iščekuju dolazak svoje prve bebe, ali postoji veliki preokret u ovoj priči - on se nalazi u zatvoru.

@freetwinnoo Crazy experince 😭#fyp #4u #fypシ #foryourpage #writeaprisoner #prisontiktok #prisonwife #dontletthisflop #fypage #fypシ゚viral #xzybca #viral #foryou #greenscreenvideo #greenscreen ♬ Slow Down To Pound Town - Imari Staxx 🏌🏿

Za razliku od većine parova koji imaju odnos kako bi dobili dijete, Neša i Tvino morali su biti kreativni kako bi ostvarili svoju želju o zasnivanju porodici. A buduća mama sve je otkrila u kratkom videu na TikToku.

- Moj zaručnik i ja koji se nalazi u zatvoru pokušavamo dobiti dijete putem pošte - kratko je napisala uz objavljeni TikTok video.

Prvo je napravila test ovulacije kako bi provjerila je li u pravoj fazi menstrualnog ciklusa, a test je pokazao dvije crtice. Zatim je podijelila fotografiju uređaja kojim je sama zatrudnjela bez prisustva svog zaručnika.

Šta je koristila

- Evo što sam koristila - nisam vam mogla pokazati pravu stvar - stoji u objavi, a čini se da je Tvinov ejakulat uspjela špricom unijeti u svoje tijelo. Zatim je podijelila sliku pisma kojim je poslan ejakulat.

Video završava pozitivnim testom za trudnoću.

"Ovo je tako zanimljivo", komentirala je jedna pratiteljica.

“Molim te, reci mi kako? Ja sam žena čovjeka koji se nalazi u zatvoru, ima još dvije godine za odslužiti", rekla je druga.

"Uskoro ćemo objaviti detaljan proces korak po korak", odgovorila im je Neša u komentarima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.