ŠAPAT ZVIJEZDA

Dnevni horoskop za 1. maj

Lavovi u veoma ste dobrom raspoloženju

Facebook

Telegraf

1.5.2024

OVAN

Danas je pravi momenat da osobama s kojima želite da ostvarite saradnju, iznesete svoje prijedloge. Danas budite aktivni, jer ćete na lakši način pokrenuti one komunikacije koje su vam bitne. Ista situacija važi i za emotivni segment - budite aktivni.

BIK

Odličan momenat da s nadređenima pokrenete neke priče. Ne oklijevajte, imate dovoljno samopouzdanja i ubjedljivosti. U emotivnom segmentu, očekujte da će se jedna osoba veoma aktivirati prema vama. Možete osjetiti jaku zainteresiranost.

BLIZANCI

Nešto što ste pokrenuli danas dolazi na realizaciju ili ćete dobiti pozitivne odgovore na ona pitanja koja vas interesuju. Nestrpljivost vas drma i jedva ćete čekati da se bacite u akciju kada je emotivni segment u pitanju. Bit ćete komunikativni i raspoloženi za flert.

RAK

Povremeno može dolaziti do problema u komunikaciji. Kao da govorite različitim jezicima - potrudite se da budete strpljivi i da objasnite sagovorniku ono što vam je važno. Neophodno vam je da emotivni partner pokaže više razumijevanja i pažnje kada ste vi u pitanju.

LAV

U veoma ste dobrom raspoloženju i bilo bi najbolje da najzahtjevnije obaveze završite što prije. Ne ostavljajte važne stvari za kasnije, jer ćete vjerovatno biti mnogo statičniji. Potezi neke osobe prema vama natjerali su vas da se zamislite. Jasno vam je da ona želi avanturu s vama.

DJEVICA

Bit ćete uporni i tražit ćete da kolege ili poslovni saradnici saslušaju vaše mišljenje ili prijedloge. Nemojte odustati i povući se. Vaše ideje su odlične i trebate ih podijeliti sa zainteresiranima. Iskoristite ovaj dan da s voljenom osobom provedete lijepe i mirne trenutke kod kuće.

VAGA

Od ranog jutra zaokupit će vas pozivi i poruke i izvjesne su velike aktivnosti. Lako ćete se dogovarati s onima s kojima dođete u kontakt. Iskoristite svoju ubjedljivost i u emotivnom segmentu - vrijeme je da budete konkretniji kada je jedna osoba u pitanju.

ŠKORPIJA

Odlično se osjećate i krenut ćete u akciju od prijepodnevnih sati. Velike mogućnosti da tokom ovog dana dođete do važnog dogovora. Također, otvorene su vam predispozicije za više priliva. U emotivnom segmentu bit ćete vrlo emotivni i željni kontakta s voljenom osobom.

STRIJELAC

Uspjeli ste da pokrenete neke ljude i sigurno je da će vam oni izaći u susret po pitanjima koja su vam važna. Često ćete tokom ovog dana razmišljati o jednoj osobi. Ipak, vi niste u potpunosti raščistili s blokadama u svojoj glavi i oklijevat ćete i na dalje s akcijom.

JARAC

Uzalud ćete danas pokušavati da ubjedite neke ljude. Ako je neko tvrdoglav i nezainteresiran da vas čuje, nemojte uzalud trošiti glas. Pustite neka svako radi onako kako misli da treba. Preko poslovnog segmenta danas možete započeti otvorenije flertovanje s nekim.

VODOLIJA

Bit ćete u velikim pripremama jer vas očekuje poslovni sastanak ili dogovor, gdje ćete željeti da budete u potpunosti spremni i na visini zadatka. Provjerite je li sve u redu s papirima koji su vam važni. U emotivnom segmentu velike mogućnosti za dogovaranje susreta.

RIBE

Potrudite se da budete odgovorniji prema obavezama, jer je moguće da ćete na bitne stavke zaboraviti. Bolje ste raspoloženi u drugom dijelu dana, a tada je pravi momenat i za emotivni susret. Kod vas je prisutna velika strast i jedva ćete čekati da se vidite s partnerom.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.