DA SRCE PUKNE

Mučna scena iz crtića Tom i Jerry rasplakala ljude: Bili smo premladi da ovo shvatimo

Pred kondukterom voza, mačkom koji ih propušta na voz, pojavi se mokra vreća koja skakuće,

Scena iz crtanog Tom i Jerry. Screenshot

D. H.

9.11.2023

Kultni crtani film Tom i Jerry obilježio je djetinjstva mnogih tijekom sedamdeset godina emitiranja, a sada se ponovno širi epizoda iz 1949. koja je zbog jedne mučne scene rasplakala fanove.

U epizodi Heavenly Puss Tom privremeno posjećuje vrata raja nakon što je zadobio povredu tokom borbe s mišem Jerryjem. Zlatne pokretne stepenice vode ga do vrata pred kojima mačke stoje u redu kako bi se ukrcale na voz - Heavenly Express. 

Pred kondukterom voza, mačkom koji ih propušta na voz, pojavi se mokra vreća koja skakuće, a na vrhu je zavezana uzicom. Iz nje zatim iziđu tri prekrasna mačića Fluff, Puff i Muff, otresajući vodu se sebe, što implicira da ih je neko namjerno utopio.

Gledajući u mačiće, kondukter s negodovanjem kaže "što neki ljudi neće napraviti" te propušta mačiće u voz.

Fanovi u suzama

- Bili smo premladi da bismo ovo razumjeli - piše uz video koji je rasplakao mnoge, a brojni fanovi pisali su kako su tek sada primijetili koliku težinu ima ta scena.

- Sjećam se ove epizode. Bio sam klinac i nisam ništa shvatio. Wow", "Tako je bolno znati da toliko slatkih životinja nikad ni ne dobije priliku za život" i "Mislim da mi to kao djetetu ne bi imalo smisla. Sad kad ponovno gledam, rastužio sam se", samo su neki od komentara. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.