SNIMILA FILM

Snaha Dejvida Bekama na udaru kritičara: Iskoristila siromaštvo za zabavu i umjetničko priznanje

Nikola je kćerka Nelsona Pelca, biznismena i milijardera, čija je vrijednost imovine procijenjena na 1,5 milijardi dolara

Bruklin i Nikola Bekam. Instagram

E. Ag.

18.4.2024

Nikola Pelc Bekam (Nicola Peltz Beckham), milionerka udata za sina Dejvida (David) i Viktorije Bekam (Victoria Beckham), snima svoj prvi film.

Rediteljski prvjenac Nikole Pelc Bekam govorit će o tinejdžerici koja se bori da spoji kraj s krajem u Srednjoj Americi. Film nosi naziv Lola, a već je naišao na brojne kritike, piše B92.

Osim to ga režira ona, Nikola igra i glavnu ulogu u filmu. Djevojka po imenu Lola Džejms (James) radi istovremeno u drogeriji i striptiz klubu, sve u nadi da će sebe i svog mlađeg brata izvući iz kuće u kojoj žive sa toksičnom majkom.

Mnogi su komentarisali kako je smješno da Nikola snima ovakvo nešto, s obzirom na to da je njeno odrastanje bilo dosta drugačije od njene uloge u filmu.

Nikola je kćerka Nelsona Pelca, biznismena i milijardera, čija je vrijednost imovine procijenjena na 1,5 milijardi dolara. U braku je sa Bruklinom Bekamom, par je organizirao raskošno vjenčanje koje je koštalo tri miliona dolara.

Kako prenosi Guardian, ovaj projekt je osuđen na propast. Iako je objavljen još prije dva mjeseca, tek je sad naišao na kritike.

- Pelc Bekam je postigla nešto s Lolom: to se zove 'pornografija siromaštva', a u filmu to znači iskorištavanje uvjeta siromaštva za zabavu i umjetničko priznanje", rekla je spisateljica Kejdi Rut.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.