ZANIMLJIVO

Video / Glumica napravila popis muškaraca s kojima je spavala, ostavila ga kod slavnog glumca

Napisala sam popis muškaraca s kojima sam spavala na papiru, kazala je Barimor

Barimor - Avaz
Dru Barimor   - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
E. T.

4.5.2024

Holivudska glumica Dru Barimor je u emisiji “The Drew Barrymore Show” govorila o ženama koje na mobilnom telefonu imaju listu muškaraca s kojima su spavale pa je rekla kako je i sama prije nekoliko godina napravila taj popis, ali na papiru.

“Napisala sam popis muškaraca s kojima sam spavala na papiru. Ja sam najneorganizovanija osoba, sve izgubim…ostavila sam ga kod nekoga u kući”, započela je.

Da stvar bude gora, listu muškaraca s kojima je spavala je ostavila u tuđoj kući. Tačnije, kući poznatog holivudskog glumica, Denija Devita.

“Producirala sam film koji je režirao Devito. Napisala sam popis na bilješkama za film i ostavila ga u kući Denija Devita”, prisjetila se Dru.

Glumica i voditeljka je rekla da se popis sastojao od jedne stranice koja na sreću nije sadržavala nikakve dodatne pojedinosti.

“Priznala sam mu. Došao je u emisiju i rekla sam mu da sam kod njega ostavila popis muškaraca s kojima sam imala seksualni odnos”, rekla je Barimor, a gosti su komentarisali kako ih inače ne zanimaju popisi namirnica i slični popisi, ali ih svakako zanima šta se nalazilo na popisu Dru Barimor.

Ipak, čini se kako Dru ne mora da brine da će svijet saznati koji muškarci se nalaze na listi jer je Devito već podijelio sa svijetom da neće otkriti koja imena se na njemu nalaze jer ga zapravo nikad nije pronašao. Priznao je da je izgubio njen komad papira 2022. godine.

“Zapravo sam htio razgovarati s tobom o tom spisku. Napravio sam kopiju i nalaziće se u mojoj autobiografiji”, šalio se tada Devito.

Kasnije je uvjerio Dru da nema razloga za brigu.

“Nikada ga nisam vidio. Tvoja tajna je sigurna sa mnom.”

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.